Η ΑΕΚ έχει πάρει μόλις ένα γκολ από τους τρεις σέντερ φορ της στην Ελλάδα!

Η ΑΕΚ έχει πάρει μόλις ένα γκολ από τους τρεις σέντερ φορ της στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ... πονά πολύ στο γκολ στην Super League και το έχει «πληρώσει» με χαμένους βαθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής μετρά απώλειες 9 βαθμών στην Super League και έτσι βρίσκεται μετά από 10 αγωνιστικές στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ολυμπιακό στο ίδιο σκορ στην έδρα της, έχασε 2-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το περασμένο Σάββατο με την Κηφισιά στην Καισαριανή έμεινε ισόπαλη πάλι 1-1.

Η Ένωση στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια (εκτός του Γεντί Κουλέ που ήταν συνολικά σε κακή μέρα) δημιούργησε πολλές φάσεις και έχασε αρκετά γκολ. Απέναντι στον Πανσερραϊκό έσπασε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών και μέτρησε και χαμένο πέναλτι, με τον Ολυμπιακό στην αρχή του ματς και στο φινάλε πίεσε και έχασε ξανά ευκαιρίες για γκολ, ενώ στην Καισαριανή απώλεσε ξανά πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι σέντερ φορ της ΑΕΚ φέτος δεν έχουν βοηθήσει όσο θα περιμέναμε… Ο περσινός πρώτος σκόρερ της με 15 γκολ Λιβάι Γκαρσία έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμών μόλις σε 2 παιχνίδια στην Ελλάδα με 100 λεπτά συμμετοχής και μηδέν γκολ, ο Εζεκίελ Πόνσε μετρά 7 συμμετοχές στην Super League με ένα τέρμα (κόντρα στον Ολυμπιακό) και 400 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Τομ Φαν Βέερτ έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια στην Ελλάδα δίχως να σκοράρει σε 170 λεπτά. Ακόμη και ο Σέρχιο Αραούχο που έχει αγωνιστεί ως φορ δεν έχει σκοράρει στην Ελλάδα σε 8 παιχνίδια. Τέλος και ο Ζίνι που έχει παίξει επίσης για λίγο ως φορ, σε επτά παιχνίδια δεν έχει σκοράρει.

Και ευτυχώς που φέτος μέχρι στιγμής η ΑΕΚ καταφέρνει να βρίσκει αρκετά γκολ από τους… γύρω-γύρω και έτσι βρίσκεται κοντά στην κορυφή στην Ελλάδα και πάει πολύ καλά στον όμιλο της στην Eυρώπη.

Αναμενόμενα αυτή η συγκομιδή… πληγώνει αρκετά την ΑΕΚ που δεν σκοράρει εύκολα, χάνει πολλές ευκαιρίες παρότι εμφανίζεται αρκετά παραγωγική και έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς μέχρι σήμερα στην Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα πάντως πιστεύει και ελπίζει ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει και η ομάδα του θα βρει την περσινή αποτελεσματικότητα της για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X