Original 21: «Για 3 μέρες η καρδιά μας θα χτυπά στην Νέα Φιλαδέλφεια αγκαλιά με τα αδέρφια μας από τη Μασσαλία!» (ΦΩΤΟ)

Original 21: «Για 3 μέρες η καρδιά μας θα χτυπά στην Νέα Φιλαδέλφεια αγκαλιά με τα αδέρφια μας από τη Μασσαλία!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ανακοίνωση της Original 21

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια ανάρτηση στα social media η Original 21 καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να στηθεί μια γιορτή εν όψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη (22:00).

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θέλουν να ανταποδώσουν την φιλοξενία που δέχθηκαν στη Γαλλία στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τρεις ημέρες. Έτσι η Νέα Φιλαδέλφεια θα γεμίσει χαμόγελα και καλή διάθεση περιμένοντας το παιχνίδι στο οποίο θα παρευρεθούν οι φίλοι και των δύο ομάδων μονιασμένοι.

Η ανακοίνωση της Original 21:

«Πέρασαν οι μέρες και η ώρα που περιμέναμε έφτασε!
Από το απόγευμα σήμερα και για 3 μέρες η καρδιά μας θα χτυπά αγκαλιά με τα αδέρφια μας από την Μασσαλία!
Απόψε το βράδυ, όλη η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ένα απέραντο party και καλούμε όλους μας τους φίλους να συμμετάσχουν! Το party μας θα κορυφωθεί την Πέμπτη από τη 13.00 το μεσημέρι στο χώρο του Κένταυρου στο άλσος, όπου θα στηθούν ψησίματα, μουσικές, μπύρες & ποτά , σε ένα άκρως κιτρινόμαυρο σκηνικό, μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στον Ναό.
Όσα ζήσαμε όλοι στην Μασσαλία έφτασε η στιγμή που θα το ανταποδώσουμε όσο δεν πάει. Οποιος θέλει να βοηθήσει ξέρει που θα μας βρει τις επόμενες ημέρες και νύχτες.
Bienvenue nos frères !»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X