Τούχελ: «Αύριο είναι ένα μεγάλο δύσκολο βήμα» - Τι είπε για τους τραυματίες

Τούχελ: «Αύριο είναι ένα μεγάλο δύσκολο βήμα» - Τι είπε για τους τραυματίες
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Νταγιό Ουπαμεκανό και Λεόν Γκορέτσκα  θα είναι στην άμυνα της Μπάγερν Μονάχου στον αυριανό (8/11)  αγώνα του 1ου ομίλου του Champions League εναντίον της Γαλατασαράι, μετά την επιστροφή τους από τραυματισμό, στην Bundesliga το Σάββατο.

Οι δύο τους ήταν μια προσθήκη έκπληξη στο θρίαμβο της Μπάγερν με 4-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Δεν προπονηθήκαμε την Κυριακή και οι πρώτες τους ενέργειες ήταν θετικές, τη Δευτέρα στην προπόνηση», είπε ο Τούχελ σήμερα (7/11) σε συνέντευξη Τύπου.

«Υποθέτω ότι αν δεν συμβεί τίποτα μέχρι αύριο, θα μπορούν και οι δύο να παίξουν», πρόσθεσε.

Ωστόσο, με ένα φορτωμένο πρόγραμμα μπροστά και άλλο ένα παιχνίδι της Bundesliga το Σάββατο εναντίον της Χέιντενχαϊμ, ο προπονητής της Μπάγερν είπε ότι δεν θα καταπονούσε υπερβολικά τον Γάλλο διεθνή Ουπαμεκάνο μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου τον Οκτώβριο.

Ο Γκορέτσκα παίζει ξανά μετά από χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στο χέρι του.

Η Μπάγερν δεν έχει τον κεντρικό αμυντικό Ματέις ντε Λιχτ, με τον Ολλανδό να έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στους συνδέσμους στο γόνατο.

Επιστρέφει ο Τζόσουα Κίμιχ για τον αγώνα τους στο Champions League, με τον μέσο να εκτίει τιμωρία δύο αγώνων στην Bundesliga για κόκκινη κάρτα και να έχει χάσει τη νίκη του στο Ντόρτμουντ.

«Στο πλάνο μου θα παίξει αύριο», είπε ο Τούχελ. «Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να παίξει το Σάββατο, αλλά αύριο ο Τζος θα παίξει και θα δείξει τα προσόντα του.

Η Μπάγερν, η οποία είναι αήττητη σε ρεκόρ 37 αγώνων ομίλων Champions League και έχει κερδίσει κάθε από τους τελευταίους 16 αγώνες των ομίλων της, που είναι επίσης το καλύτερο σερί  στη διοργάνωση, θα μπορούσε να προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ με μια νίκη την Τετάρτη.

Οι Βαυαροί έχουν εννέα βαθμούς σε τρία ματς, πέντε μπροστά από τη Γαλατασαράι και έξι μπροστά από την τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η  Κοπεγχάγη είναι  τελευταία με έναν βαθμό.

«Η επιθυμία μας είναι να προκριθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα», είπε ο Τούχελ. «Θα μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι το αύριο είναι ένα μεγάλο, δύσκολο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X