Μαχαιρώθηκε οπαδός της Παρί σε επεισόδια με οπαδούς της Μίλαν!

Μαχαιρώθηκε οπαδός της Παρί σε επεισόδια με οπαδούς της Μίλαν!
Photo Credits: INTIME

Μαχαιρωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν σε επεισόδια που έλαβαν μέρος στο Μιλάνο με οπαδούς των «ροσονέρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Μιλάνο, πριν το σημερινό αγώνα της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο του Champions League, με έναν οπαδό των Γάλλων να μαχαιρώνεται, όπως ανακοίνωσε η Ιταλική αστυνομία!

Συγκεκριμένα, το θύμα μαχαιρώθηκε δύο φορές στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Policlinico» του Μιλάνου, σύμφωνα με τις Αρχές, ενώ τα ιταλικά Μέσα ανέφεραν πως πρόκειται για εναν 34χρονο Γάλλο.

Σκληροπυρηνικοί οπαδοί των «ροσονέρι» έστησαν ενέδρα στους φανατικούς οπαδούς της Παρί και τους επιτέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια, στα οποία τραυματίστηκαν μάλιστα και δύο αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν τους Γάλλους οπαδούς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οπαδός αντίπαλης ομάδας μαχαιρώνεται στο Μιλάνο, καθώς τον Σεπτέμβριο, οπαδοί των Ιταλών μαχαίρωσαν φίλο της Νιουκάστλ που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο για το ματς της ομάδας του με τους «ροσονέρι».

Από την πλευρά της η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση στα social media, λέγοντας πως: «καταδικάζει κάθε μορφής βία» αναφέροντας παράλληλα πως «το ποδόσφαιρο για εμάς είναι πάθος, όχι μίσος. Το άθλημα πρέπει να ενώνει όχι να χωρίζει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X