Ρούνεϊ: «Έπινα αλκοόλ μέχρι να λιποθυμήσω για να ξεπεράσω τα προβλήματά μου»

Ρούνεϊ: «Έπινα αλκοόλ μέχρι να λιποθυμήσω για να ξεπεράσω τα προβλήματά μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Γουέιν Ρούνεϊ συγκλόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε όταν αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ και το πόσο έπινε σε ηλικία 20 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε στο podcast του θρύλου του NFL, Ρόμπ Μπάροου, και αποκάλυψε ορισμένες πτυχές από την περίοδο που πάλευε με τον αλκοολισμό σε ηλικία 20 ετών συγκλονίζοντας με τα λεγόμενα του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν τεχνικός της Μπέρμιγχαμ είπε μεταξύ άλλων:

«Είχα πολλές διαφορετικές προκλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και η απελευθέρωσή μου από τα προβλήματα ήταν αλκοόλ. Όταν ήμουν στις αρχές του 20ου έτους της ηλικίας μου, περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι και δεν έβγαινα. Επινα σχεδόν μέχρι να λιποθυμήσω. Δεν ήθελα να είμαι γύρω από ανθρώπους γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές σαν να έχεις απογοητεύσει τους ανθρώπους.

Τελικά, δεν ήξερα πώς αλλιώς να το αντιμετωπίσω, οπότε επέλεξα το αλκοόλ για να προσπαθήσω να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μιλήσω, αλλά επέλεξα να μην το κάνω και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω εγώ.

Όταν το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση άλλων, μπορείς πραγματικά να είσαι σε χαμηλά επίπεδα και εγώ ήμουν εκεί. Ευτυχώς τώρα δεν φοβάμαι να πάω και να μιλήσω με ανθρώπους για κάποια θέματα που μπορεί να έχω».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X