ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Στάικου, έρχονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Στάικου, έρχονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα
Photo Credits: INTIME

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον Θανάση Στάικο, ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον Θανάση Στάικο, ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά την ομάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πραγματοποιήσει ένα κακό ξεκίνημα, με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται μετά από 10 αγωνιστικές στην τελευταία θέση μαζί με τον Βόλο. Μια πορεία που είναι λογικό να έχει φέρει και γκρίνια, αλλά και αβεβαιότητα. Η διοίκηση της ομάδας ωστόσο με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως αρχικά δεν τίθεται θέμα προπονητή, καθώς δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Θανάση Στάικου, ενώ προανήγγειλε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Όταν κληθήκαμε να αναλάβουμε τις τύχες του αγαπημένου μας ΠΑΣ Γιάννινα η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ο πατέρας μας έδινε μια μάχη γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως ήταν άνιση. Σε εκείνες τις τελευταίες του στιγμές εμείς προσωπικά πήραμε αξεπέραστα μαθήματα ζωής. Βλέποντας τον Γιώργο Χριστοβασίλη να δίνει την μάχη του με αξιοπρέπεια, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού του το παρόν και το μέλλον της ομάδας, δεν μπορούσαμε παρά να του δώσουμε μια υπόσχεση: Να συνεχίσουμε στα χνάρια του και να δικαιώσουμε τον πιο πετυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του συλλόγου.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που είχαμε σχεδιάσει και ονειρευτεί. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και δικαιολογούμε απόλυτα την ανάγκη του κόσμου για άμεσες κινήσεις ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας Θανάση Στάικο και δεν κάνουμε αποδεκτή την παραίτησή του.

Πιστεύουμε στο έργο του όπως πιστεύουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι διατρανώνουν όχι μόνο σε εμάς αλλά και προς κάθε κατεύθυνση, την στήριξη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζουμε καλά πως στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σίγουρα τα δικά μας δεν είναι καλά. Δεν κρυβόμαστε και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Γι αυτό η διοίκηση, σε πείσμα πολλών που θεωρούν την ομάδα παρατημένη – πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε ένα έργο ζωής του αείμηνστου προέδρου με τα νέα προπονητικά γήπεδα – έχει αποφασίσει να βοηθήσει και να προβεί σε άμεση ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα.

Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε τον εκνευρισμό και την απογοήτευση του κόσμου και είμαστε σίγουροι πως σύντομα με τις πράξεις μας η ομάδα θα δώσει ξανά στην πόλη όραμα. Σύντομα θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου εξηγώντας τις πρώτες μας ενέργειες ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακούμε τον κόσμο, άλλωστε μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για τον ΠΑΣ, και υποσχόμαστε όλοι μαζί, διοίκηση-τεχνικό επιτελείο-ποδοσφαιριστές, να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να βγει η ομάδα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή. Σε σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς κι ενωμένοι θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X