Αποχωρεί από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στιβ Κερ

Αποχωρεί από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στιβ Κερ
Photo Credits: INTIME

Ο Στιβ Κερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024 προανήγγειλε ο Στιβ Κερ.

«Ο κύκλος είναι διετής. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν στο Παγκόσμιο του 2019 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τώρα είναι η σειρά μου. Έτσι πρέπει να γίνει», τόνισε ο 58χρονος προπονητής των Γουόριορς.

«Είναι μια μεγάλη δέσμευση και πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την αποστολή που είχαν αναλάβει ο Μάικ Σιζέφσκι και ο Τζέρι Κολάντζελο, που έμειναν τόσα χρόνια για να δημιουργήσουν ένα σύστημα», πρόσθεσε.

Υπό τον Στιβ Κερ, που είχε στο πλευρό του τον Έρικ Σπόελστρα και τον Τάιρον Λου, η ομάδα των ΗΠΑ απέτυχε για δεύτερο συνεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς τερμάτισε τέταρτη και εκτός βάθρου, με τρεις ήττες.

Στο Παρίσι, ωστόσο, φαίνεται πως η Team USA θα έχει πολλά περισσότερα όπλα. Ήδη έχουν εκφράσει την πρόθεση να αγωνιστούν μεγάλα ονόματα όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, αλλά και ο Τζοέλ Εμπίντ που αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των ΗΠΑ αντί της Γαλλίας ή του Καμερούν, που επίσης ενδιαφέρονταν για τις υπηρεσίες του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X