Παρτιζάν: Στο νοσοκομείο εσπευσπεσμένα ο Σμάιλαγκιτς μετά από χτύπημα στον πνεύμονα

Παρτιζάν: Στο νοσοκομείο εσπευσπεσμένα ο Σμάιλαγκιτς μετά από χτύπημα στον πνεύμονα
Photo Credits: INTIME

Τραυματισμό στους πνεύμονες μετά απο χτύπημα αποκόμισε ο Σμάιλαγκιτς στον αγώνα με την Σπλίτ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια νίκη για την Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα, αφού επικράτησε στη Κροατία κόντα στη Σπλίτ με 53-76 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-1. Παρόλα αυτά ο Ομπράντοβιτς έχει ανησυχιές, αφού είδε τον Σμάιλαγκιτς να τραυματίζεται στον πνεύμονα και να πηγαίνει στο νοσοκομείο μόλις στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ο Σέρβος ψηλός δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στην περιοχή των πνευμόνων και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Ο Άλεν μας είπε ότι πονάει πολύ στα πνευμόνια μετά το χτύπημα που δέχτηκε. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, δεν έχουμε ακόμα εικόνα. Περιμένουμε περαιτέρω ενημέρωση» εξήγησε μετά τον αγώνα ο Ομπράντοβιτς.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες. Φέτος ο Σμάιλαγκιτς έχει 10.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μ.ό. σε έξι συμμετοχές στη EuroLeague με την Παρτιζάν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X