Ο Μάνταλος παρατηρητής στην Καισαριανή, να δούμε τώρα τις «διαρροές της ΚΕΔ»

Ο Μάνταλος παρατηρητής στην Καισαριανή, να δούμε τώρα τις «διαρροές της ΚΕΔ»

Ο Γκρανκάσας ανοίγει το φάκελο της εχθρικής διαιτησίας για την ΑΕΚ και έχει πολλά για Μάνταλο, Τσαγκαράκη και Φωτιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 23 Σεπτεμβρίου παραιτήθηκε από την προεδρία της ΚΕΔ, ο Στιβ Μπένετ. Το ματς ΑΕΚ – Ατρόμητος έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο διάστημα που υπεύθυνος για τους ορισμούς φέρεται να ήταν ο Σταύρος Μάνταλος. Μετά το παιχνίδι και προς γενική κατάπληξη, η ΚΕΔ δίνει διαρροή και μάλιστα όχι γενικώς αλλά προς έναν ρεπόρτερ, πως οι γραμμές στο γκολ – οφσάιντ του Ατρομήτου είχαν μπει λάθος από τον AVAR Μωϋσιάδη με VAR τον Παπαπέτρου. Μετά από την δικαιολογημένη έκφραση οργής της ΑΕΚ, τρέχει η ΚΕΔ να δώσει νέα διαρροή πως το λάθος ενδεχομένως έκανε πιο δύσκολο να διαπιστωθεί το οφσάιντ που υπήρχε…

Με αυτό τον τρόπο ο Σταύρος Μάνταλος έβαλε στο παιχνίδι σχεδόν επίσημα, το ζήτημα «λάθος τοποθέτηση των γραμμών». Μια ιστορία που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της προπαγάνδας του, η ΚΕΔ με υπεύθυνο τότε τον Μάνταλο της έδωσε υπόσταση, της έδωσε βάση. Ο Μάνταλος τον οποίο συνεχίζει να στοχοποιεί ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, εδώ και πολύ καιρό λείπει εντελώς από την ατζέντα του Παναθηναϊκού. Πουθενά ο Μάνταλος…

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί από τότε, είναι γιατί η ΚΕΔ στο μεσοδιάστημα που ήταν στο επίκεντρο ελλείψει κανονικού αρχιδιαιτητή ο Μάνταλος είχε σπεύσει τότε να εκθέσει τους διαιτητές στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, να κάνει την πρωτοφανή διαρροή για λάθος τοποθέτηση γραμμών και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει την προπαγάνδα περί εύνοιας της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Μάνταλος ήταν παρατηρητής διαιτησίας χθες στην Καισαριανή. Και όχι, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια διαρροή της ΚΕΔ σε σχέση με τις γραμμές που είδαμε στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε. Απλά τις βλέπεις και αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι αυτό.

Ο ρόλος του Μάνταλου

Λογικά δεν θα κάνει κάποια διαρροή η ΚΕΔ και για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ και για το χέρι – ασίστ για το γκολ της Κηφισιάς. Να σημειώσουμε εδώ πως διαρροές που παρουσιάζονταν ως θέσεις της ΚΕΔ μάλιστα στα ρεπορτάζ στα οποία αναπαράγονταν, υπήρχαν και επί Μπένετ. Στοιχηματίζουμε εν αγνοία του ίδιου. Αυτό το λέμε σοβαρά. Είμαστε σίγουροι πως δεν είχε σχέση ο Μπένετ.

Δεν ξέρουμε με την τωρινή του ιδιότητα στην ΚΕΔ τι ρόλο βαράει ο Μάνταλος, αλλά ήταν παρατηρητής στο συγκεκριμένο ματς. Οπότε η γνώμη του μετράει. Και περιμένουμε δύο πράγματα. Το πρώτο φυσικά ποια είναι και το δεύτερο μέσα από ποια επικοινωνιακά κανάλια θα την μάθουμε.

Ο Τσαγκαράκης έκανε ζημιά στην ΑΕΚ

Κάτι ακόμη για το τεράστιο, το αξεπέραστο, το απόλυτα αχώνευτο κάζο στην Κηφισιά που δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι για εβδομάδες. Ο Τσαγκαράκης δεν είναι «αθώος του αίματος» της ΑΕΚ. Η ανατροπή του Λιβάι γίνεται με τον ίδιο να είναι μπροστά, να έχει πλήρες οπτικό πεδίο. Και δεν δίνει σε πρώτο χρόνο το πέναλτι. Δεν φέρνει τον Φωτιά σε θέση να αποφασίσει δηλαδή αν θα χρειαστεί να τον καλέσει να αλλάξει απόφαση ή όχι.

Η δεύτερη και πιο χαρακτηριστική – κι ας φανεί περίεργο- περίπτωση όμως, είναι στις καθυστερήσεις. Όταν επιτρέπει σε επικίνδυνη αντεπίθεση της Κηφισιάς να εξελιχθεί χωρίς να δώσει επιθετικό φάουλ που έγινε πάνω στον Μοχαμάντι. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά. Περισσότερα ακόμη και από την μη υπόδειξη πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Λιβάι.

Το παιχνίδι είναι σκληρό και μην υποτιμάτε κανέναν. Αντίθετα, ειδικά τον τρόπο που κινείται ο Παναθηναϊκός να τον έχετε πάντα στο μυαλό σας. Κι όλα αυτά που περιγράφουμε εδώ, έχουν σχέση με αυτό να είστε σίγουροι.

Ο Γκρανκάσας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X