Ενός κακού, μύρια έπονται, για τον Νεϊμάρ

Ενός κακού, μύρια έπονται, για τον Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Νέα περιπέτεια για τον Νεϊμάρ που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του θα μείνει μόνος, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου, το διαζύγιο με την Μπρούνα Μπιανκάρντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχαίος Ελληνας τραγικός ποιητής, Σοφοκλής, άφησε στην αιωνιότητα την φράση «ενός κακού μύρια έπονται», που βρίσκει ιδανική εφαρμογή στην περίπτωση του Νεϊμάρ. Ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός, αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αποκατασταθούν η ρήξη χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου, που υπέστη στο αριστερό γόνατο και όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Και σαν να μην έφθανε αυτή η νέα περιπέτεια με την υγεία του, όπως φαίνεται ο Νεϊμάρ θα μείνει μόνος στην προσωπική του ζωή, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου, το διαζύγιο με την μνηστή του, Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Και ο λόγος είναι οι δεκάδες απιστίες του Νεϊμάρ, καθώς όπως τις… μέτρησε ο αρθρογράφος της «Correio Brasiliense», Τιάγκο Σοντρέ, φθάνουν στον εντυπωσιακό αριθμό 92!

Η τελευταία -χρονικά- φορά που ο διάσημος άσος απάντησε την μητέρα της νεογέννητης κόρης του, ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στην βίλα του στην περιοχή Μανγκαρατίμπα, κοντά στο Ρίο.

Και παρά την πληθώρα… απολογητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πλευρά του Νεϊμάρ, φαίνεται πως το «ποτήρι ξεχείλισε» για την Μπιανκάρντι, με το διαζύγιο να θεωρείται… προ των πυλών.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X