Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για νίκη και θέαμα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Καρδίτσα στα Λιόσια! (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Καρδίτσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θέλει νίκη και... θέαμα!

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Καρδίτσα (17:15, ERT3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League στο κλειστό των Λιοσίων.

H Ένωση, μετά την ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και κυρίως τις καλές εμφανίσεις, ώστε να έχει ένα εύκολο απόγευμα σήμερα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία με ρεκόρ 1-3, ενώ η Καρδίτσα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 0-4. Βέβαια με όσα έχουν συμβεί στην ομάδα του Γιάννη Μπουρούση, το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όμως είναι μια επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του, το Εμφιόντου Καμπενγκέλε που βρίσκεται στον Καναδά για οικογενειακούς λόγους, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζε λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Κουζμίνσκας είναι καλύτερα, αλλά ίσως προτιμηθεί να μείνει εκτός και να είναι απόλυτα έτοιμος στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Πολωνία.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας) και οι Νίκος Μηλαπίδης (Αττικής) και Νίκος Σκανδαλάκης (Κρήτης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X