Ο Αραούχο για την ανανέωση του «αδερφού» του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ: «Μπράβο, ο καλύτερος» (ΦΩΤΟ)

Ο Αραούχο για την ανανέωση του «αδερφού» του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ: «Μπράβο, ο καλύτερος» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανανέωση του «αδερφού» του Πέτρου Μάνταλου έως το 2026 με την ΑΕΚ κατενθουσίασε τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος μένει για πάντα στην ΑΕΚ. Ο Μάνταλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2026 στην Ένωση και η εξέλιξη αυτή κατενθουσίασε τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων», Σέρχιο Αραούχο.

«Μπράβο @Petros_Mantalos, the best», έγραψε σε στόρι στο Instagram με φωτογραφία του Μάνταλου με τις κούπες ο Αραούχο που συνδέεται με ιδιαίτερη σχέση με τον Έλληνα διεθνή. Στις 15 Μαΐου όταν οι δύο τους φιλοξενήθηκαν στο Monday FC της NOVA, ο Αραούχο είχε πει χαρακτηριστικά: «Για εμένα είναι ο αδελφός μου και τον αγαπώ πολύ».

Ενώ ο Μάνταλος λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει για τον Αραούχο: «Μιλάει ελληνικά αλλά ντρέπεται. Μπορεί να συνεννοηθεί. Είναι ερώτηση πολλών ανθρώπων πως συνεννοούμαστε. Αν για παράδειγμα θέλω να του πω ‘βλέπεις εκείνο το καρεκλάκι’ θα καταλάβει. Θα με δει που θα κοιτάξω. Θα τα βρούμε δηλαδή και χωρίς λόγια. Γι αυτό λέω ότι ταιριάζουμε. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε. Είναι κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας, τα θέλω μας, τι μας αρέσει να κάνουμε».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X