Μάνταλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο - Να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει, να κερδίζει τρόπαια και πορείες στην Ευρώπη» (VIDEΟ)

Μάνταλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο - Να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει, να κερδίζει τρόπαια και πορείες στην Ευρώπη» (VIDEΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το VIDEO Που δημοσίευσε η ΑΕΚ από την ανανέωση του Μάνταλου και τις πρώτες του δηλώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για… πάντα στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο διεθνής άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση έως το 2026 και η ΠΑΕ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok ένα βίντεο με στιγμές από την υπογραφή του Μάνταλου στο νέο το σου συμβόλαιο.

Παράλληλα, ο 32χρονος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει στον Δικέφαλο και τα επόμενα χρόνια, με τον στόχο του να παραμένει επίσης ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΚ. Στόχος μου παραμένει ο ίδιος. Να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει, να κερδίζει τρόπαια και να κάνει πορείες στην Ευρώπη».

Δείτε εδώ το VIDEO:

@aekfc Petros Mantalos 2026 🟡⚫️ #aekfc #Mantalos #Renewal ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X