Τότι: «Είπα όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί ήθελα μόνο την φανέλα της Ρόμα πάνω μου - Πέρασα τριάντα χρόνια στην ομάδα»

Τότι: «Είπα όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί ήθελα μόνο την φανέλα της Ρόμα πάνω μου - Πέρασα τριάντα χρόνια στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Φραντσέσκο Τότι θέλει να επιστρέψει στην Ρόμα σε οποιοδήποτε πόστο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φραντσέσκο Τότι σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα την Ρόμα και είπε ότι θα ήθελε να γυρίσει στην ομάδα σε οποιοδήποτε πόστο αν του ζητηθεί.

Μία από τις ερωτήσεις στην οποία κλήθηκε να απαντήσει ήταν το φινάλε της καριέρας του, την οποία πέρασε όλη στη Ρόμα : «Πέρασα τριάντα χρόνια στη Ρόμα . Έδειξα σεβασμό σε όλους, παράτησα άλλες δουλειές χωρίς να ενοχλήσω κανέναν. Είπα όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε άλλους γιατί ήθελα αυτή τη φανέλα, μόνο τη φανέλα των τζιαλορόσι που είναι τυπωμένη μέσα μου.

Ο τρόπος που τελείωσε η ιστορία μου με τη Ρόμα , ναι, με λύπησε. Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν είσαι πια απαραίτητος στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πια σεβασμός. Αν ο Μαλντίνι, ο Ντελ Πιέρο, ο Μπάτζιο, εγώ είμαστε εκτός ποδοσφαίρου, αυτό κάτι σημαίνει».

Τέλος, ο Τότι συζήτησε την ιδέα της επιστροφής στη Ρόμα από κάποιο πόστο: «Φυσικά, με καθορισμένο ρόλο, θα το ήθελα, για τους λόγους που είπα πριν. Και θα το ήθελα με τον Μουρίνιο να είναι το νούμερο ένα, τον σέβομαι πολύ.

Λυπάμαι που δεν τον είχα προπονητή στην καριέρα μου. Αλλά δεν θέλω να επανέλθω σε αυτό. Δεν θέλω να το ζητήσω εγώ. Στη Ρώμα ξέρουν ότι αν με χρειάζονται, για σοβαρά πράγματα, είμαι στην ευχάριστη θέση να δώσω ένα χέρι. Διαφορετικά, φίλοι όπως πριν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X