ΠΑΟΚ: Πολύ ακριβός για τα «γούστα» της Μίλαν ο Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Πολύ ακριβός για τα «γούστα» της Μίλαν ο Κουλιεράκης
Photo Credits: INTIME

Παρά το ενδιαφέρον που δείχνει η Ιταλική ομάδα για τον Κουλιεράκη θεωρεί την περίπτωσή του πολύ «ακριβή»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να παίζει το όνομα του Κουλιεράκη για τη Μίλαν στα Ιταλικά μέσα. Βέβαια στην Ιταλία απλά συντηρούν από το καλοκαίρι  ένα θέμα στην επικαιρότητα που επισήμως δεν έχει καμία βάση.

Οι «ροσονέρι» συνεχίζουν και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να αναζητούν λύσεις για την αμυντική γραμμή τους, η περίπτωση του Έλληνα διεθνή στόπερ του ΠΑΟΚ εξετάζεται εκ νέου μαζί με άλλους υποψήφιους, όπως ο Μαξίμ Εστέβ της Μονπελίε, με τον δεύτερο μάλιστα να φαντάζει μια πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση.

Όπως αναφέρεται στα νέα δημοσιεύματα η Μονπελίε το καλοκαίρι ζητούσε ένα ποσό ανάμεσα στα 5-7 εκατομμύρια ευρώ, και τώρα αυτό δεν αποκλείεται να είναι ακόμα μικρότερο.

Σε αντιδιαστολή, για την περίπτωση του Κωνσταντίνο Κουλιεράκη υποστηρίζουν ότι «ο ΠΑΟΚ αποτιμά τον δικό του κεντρικό αμυντικό τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται υψηλό τη Μίλαν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X