AEΚ: Το στρωτό πρόγραμμα για κορυφή στην Ελλάδα και η προοπτική της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

AEΚ: Το στρωτό πρόγραμμα για κορυφή στην Ελλάδα και η προοπτική της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρασε με θετικό πρόσημο το πρόγραμμα «βουνό» και ακολουθεί στρωτό πρόγραμμα για κορυφή στην Ελλάδα και γιατί όχι πρόκριση στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έβγαλε μία δύσκολη δεκάδα αγώνων με 6 νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη με «φουλ» ντέρμπι και τώρα το πρόγραμμα στρώνει αρκετά εντός και εκτός συνόρων.

Η ΑΕΚ επικράτησε τη Δευτέρα (30/10) με 2-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έβγαλε ένα πρόγραμμα-βουνό τον τελευταίο 1,5 μήνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον η κατάσταση στρώνει, προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει εξαιρετικές γιορτές με κορυφή στην Ελλάδα και why not πρόκριση στην Ευρώπη είτε στο Europa League είτε στο Conference League.

Το πρόσημο για την ΑΕΚ από τις 17 Σεπτεμβρίου έως σήμερα είναι θετικό. Η Ένωση έδωσε 10 ματς απαιτήσεων εντός και εκτός συνόρων και είχε καλό απολογισμό.

AEΚ: Το στρωτό πρόγραμμα για κορυφή στην Ελλάδα και η προοπτική της Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

Έκανε έξι νίκες εντός και εκτός Ελλάδας με highlights το 2-3 στο Μπράιτον και τις νίκες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (1-2) και ΠΑΟΚ (2-0). Είχε δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό (1-1) και Άγιαξ (1-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύο παιχνίδια που βάσει της εικόνας της μπορούσε να πάρει περισσότερα. Και πάμε στις δύο ήττες. Έχασε στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ (3-1) σε ματς, όπου τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά ελέω του λάθος (σ.σ. τέτοια λάθη γίνονται απ’ όλους) του Στάνκοβιτς και των φαλτσοσφυριγμάτων του Στεφάνσκι. Ενώ δίκαιως δεν τα κατάφερε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (2-0), όπου άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των Κρητικών.

H δοκιμασία στα Γιάννινα, η πρόκληση της Ευρώπης και το Κύπελλο με τον Άρη

Και πάμε στα φρέσκα… Η ΑΕΚ έχει ένα στρωτό, θα λέγαμε, πρόγραμμα έως τις γιορτές τόσο στην εν Ελλάδι υποχρεώσεις της όσο και στην Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο στην Καισαριανή, όπου η Ένωση φιλοξενείται σε must win game. Στις 9 Νοεμβρίου παίζει με τη Μαρσέιγ στα Φιλαδέλφεια, όπου είναι ένα ματς που θα δείξει πού πάει η Ένωση στην Ευρώπη και ακολούθως υποδέχεται στην OPAP Arena τη Λαμία. Το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη είναι στα μέτρα της Ένωσης.

Μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών, όπου πιθανώς θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα, ακολουθεί το ματς στα Γιάννινα (26/11) με τον ΠΑΣ. Ίσως το πιο δύσκολο ματς στο πρωτάθλημα μέχρι τις γιορτές για την ΑΕΚ. Στις 30 του μήνα η Μπράιτον έρχεται στην Αθήνα για την 5η αγωνιστική του Europa League στις 5 Δεκέμβρη είναι το ματς Κυπέλλου με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς που βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής από την Ένωση στα ντέρμπι, μία σοβαρή και πειθαρχημένη Ένωση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X