Οι αριθμοί δείχνουν την ισοπέδωση του ΠΑΟΚ στα τρία ματς που έχει δώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αριθμοί δείχνουν την ισοπέδωση του ΠΑΟΚ στα τρία ματς που έχει δώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα έχει υποδεχθεί τρεις φορές τον Λουτσέσκου στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι αριθμοί των τριών παιχνιδιών, φανερώνουν ακριβώς την εικόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες το απόγευμα υποδέχθηκε για τρίτη φορά τον ΠΑΟΚ στο καινούργιο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τις τρεις φορές ο Ματίας Αλμέιδα υποδέχθηκε τον Λουτσέσκου. Φυσικά ισάριθμες νίκες μετράει η ΑΕΚ. Αλλά αυτό κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως ενδεχομένως να είναι και… συμπτωματικό. Μόνο που αυτά τα ματς η ΑΕΚ τα κέρδισε πετυχαίνοντας συνολικά οκτώ γκολ, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα.

Αυτό από μόνο του, λέει τα πάντα για το πως ακριβώς ο Αλμέιδα “συμπεριφέρθηκε” αγωνιστικά στον Λουτσέσκου, τις τρεις φορές που υποδέχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά καμιά φορά στο ποδόσφαιρο, ίσως και αυτό με τα γκολ, μπορεί να μην λέει τίποτα για την εικόνα του παιχνιδιού. Εξάλλου η ΑΕΚ στο ματς που έχασε πέρυσι στην κανονική περίοδο στην Τούμπα με 2-0, ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της. Κάτι που φανέρωνε και το γεγονός πως είχε περισσότερες τελικές από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε κάτι ανάλογο να ισχύει και αντίστροφα. Δηλαδή για τον ΠΑΟΚ, στα ματς που έχασε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως δεν είναι ούτε καν έτσι. Οι αριθμοί των τριών παιχνιδιών της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φανερώνουν ξεκάθαρα την αιχμαλωσία που έκανε ο Αλμέιδα στον Λουτσέσκου. Μαρτυρούν την ισοπέδωση. Η ΑΕΚ σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι της, έχει κάνει συνολικά 45 τελικές προσπάθειες. Κάτι που δείχνει πως τα συνολικά οκτώ γκολ που έχει πετύχει, είναι μάλλον λίγα. Όσο για τον ΠΑΟΚ, σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια, έκανε μόλις και μετά βίας, εννέα τελικές προσπάθειες. Συνολικά και στα τρία ματς. Δηλαδή μια τελική παραπάνω, απ’ όσα γκολ πέτυχε συνολικά η ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X