Τσατάλης: «Πιστεύω πως ο Γιαννάκης πέρασε υπέροχα κι απόψε - Έχει όλη μας την αγάπη»

Τσατάλης: «Πιστεύω πως ο Γιαννάκης πέρασε υπέροχα κι απόψε - Έχει όλη μας την αγάπη»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα έγιναν στην OPAP Arena πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με τον μικρό Γιαννάκη στο επίκεντρο σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου των «κιτρινόμαυρων», Τάσος Τσατάλης.

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδειξαν σε ένα ακόμη ματς στο καλύτερο γήπεδο της χώρας μας, πως μπορούμε να έχουμε και δω μεγάλα παιχνίδια σε συνθήκες αντάξιες του επιπέδου των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο Τσατάλης.

«Το ίδιο έγινε κατά κανόνα και στα περσινά ματς μεταξύ μας για το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο μας είχε ανάγκη αυτή την εικόνα λίγες μέρες μετά το αμέσως προηγούμενο ντέρμπι. Πιστεύω πως ο Γιαννάκης πέρασε υπέροχα κι απόψε, όπως και στον τελικό κυπέλλου», συμπλήρωσε ο Τάσος Τσατάλης και επισήμανε: «Έχει όλη μας την αγάπη και να μην στενοχωριέται για την ομάδα του. Ποδόσφαιρο είναι, με τα πάνω και τα κάτω για όλους, αρκεί να παίζεται στα ίσια. Απόψε στην Νέα Φιλαδελφεια υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που πάλεψαν για να παίζεται στα ίσια κι άλλοι έφυγαν χαρούμενοι, άλλοι στενοχωρημένοι, όπως είναι το φυσικό να συμβαίνει».

Καταλήγοντας, ο Τσατάλης έσπευσε να αναφερθεί και στην εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» υπογραμμίζοντας: «Όσον αφορά την ομάδα μας, εκεί που νομίζεις πως επιτέλους κατάλαβες πόσο καλή είναι, έρχεται να σε εκπλήξει κι άλλο! Ας την χαρούμε!».

Αναλυτικά η ανάρτηση Τσατάλη:

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδειξαν σε ένα ακόμη ματς στο καλύτερο γήπεδο της χώρας μας, πως μπορούμε να έχουμε και δω μεγάλα παιχνίδια σε συνθήκες αντάξιες του επιπέδου των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Το ίδιο έγινε κατά κανόνα και στα περσινά ματς μεταξύ μας για το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο μας είχε ανάγκη αυτή την εικόνα λίγες μέρες μετά το αμέσως προηγούμενο ντέρμπι.

Πιστεύω πως ο Γιαννάκης πέρασε υπέροχα κι απόψε, όπως και στον τελικό κυπέλλου. Έχει όλη μας την αγάπη και να μην στενοχωριέται για την ομάδα του. Ποδόσφαιρο είναι, με τα πάνω και τα κάτω για όλους, αρκεί να παίζεται στα ίσια. Απόψε στην Νέα Φιλαδέλφεια υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που πάλεψαν για να παίζεται στα ίσια κι άλλοι έφυγαν χαρούμενοι, άλλοι στενοχωρημένοι.  όπως είναι το φυσικό να συμβαίνει.

Όσον αφορά την ομάδα μας, εκεί που νομίζεις πως επιτέλους κατάλαβες πόσο καλή είναι, έρχεται να σε εκπλήξει κι άλλο! Ας την χαρούμε!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X