Το ζήσαμε και αυτό στην Ελλάδα: Ο αμυντικός έδωσε την μπάλα στον τερματοφύλακα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Αλμυρός Γαζίου-ΑΟ Υπάτου! (VIDEO)

Το ζήσαμε και αυτό στην Ελλάδα: Ο αμυντικός έδωσε την μπάλα στον τερματοφύλακα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Αλμυρός Γαζίου-ΑΟ Υπάτου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής που... τρέλανε τους πάντες σήμερα στην Κρήτη με το πέναλτι-«μαϊμού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα φροντίζει να μας προσφέρει εικόνες που δεν μας αφήνουν να βαριόμαστε…

Μία από αυτές τις εικόνες έλαβε χώρα σήμερα στο γήπεδο του Αλμυρού στο Ηράκλειο Κρήτης, η τοπική ομάδα του Αλμυρού Γαζίου υποδεχόταν τον ΑΟ Υπάτου από την Θήβα για τον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Με το σκορ στο 1-1 στο πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής όλα έδειχνα αμφίρροπα ανάμεσα στις δύο ομάδες, μέχρι να… ονειρευτεί ο διαιτητής και να δει πέναλτι σε μία ανύποπτη φάση για όλους.

Στο 37ο λεπτό ο Γλυνός (ΑΟ Υπάτου) έχοντας την μπάλα μπροστά του και τον Πατινιώτη (Αλμυρός Γαζίου) πίσω του, προστάτευσε την μπάλα και την πάσαρε στον τερματοφύλακα του. Ωστόσο, ο αντίπαλος του προσπάθησε να ξαναπάρει την μπάλα, έπεσε κάτω και ο διαιτητής Κωνσταντίνος Καλυβιανάκης από τον σύνδεσμο Ρεθύμνου έδωσε πέναλτι!

Αμέσως οι παίκτες του ΑΟ Υπάτου έπεσαν πάνω του για να διαμαρτυρηθούν για το σημαντικό λάθος του, ενώ και οι γηπεδούχοι δεν πίστευαν στην απόφαση του.

Έτσι έγινε το 2-1 με το πέναλτι και το ματς τελικά έληξε 3-1 με την Κρητική ομάδα να έχει πάρει το… πέναλτι της χρονιάς από έναν Κρητικό διαιτητή!

Δείτε την φάση του πέναλτι:

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Πηγή: The Standard

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X