Πάλεψε για τρία οκτάλεπτα η ΑΕΚ - Έχασε με 15-7 από τον Πανιώνιο!

Πάλεψε για τρία οκτάλεπτα η ΑΕΚ - Έχασε με 15-7 από τον Πανιώνιο!
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 15-7 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καλή εμφάνιση για τρία οκτάλεπτα δεν ήταν αρκετή για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ προκειμένου να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 15-7 από τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η «Ένωση», όπως και στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, έδειξε καλό πρόσωπο, αυτή τη φορά για τρία οκτάλεπτα, μένοντας από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο. Αν και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 3 γκολ στο ξεκίνημα, η ομάδα του κόουτς Βενετόπουλου επέστρεψε στο παιχνίδι, μείωσε και κυνήγησε την ανατροπή, χωρίς ωστόσο να το πετύχει.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ έμεινε πίσω στο σκορ με 4-1, όμως στη δεύτερη περίοδο με επιμέρους σκορ 3-1, μείωσε σε 5-4, δείχνοντας τη δυναμική της.

Οι «κυανέρυθροι» σκόραραν για το 6-4, ο Βέκκος μείωσε σε 6-5, αλλά ακολούθησε η αφλογιστία των «κιτρινόμαυρων». Οι παίκτες της ΑΕΚ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Πανιώνιο να εκμεταλλεύεται τις δικές του επιθέσεις και φτάνοντας στο 8-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η «Ένωση» έμεινε από δυνάμεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο υπέρ τους 12-5, με το τελικό σκορ να είναι το 15-7.

Στον πάγκο της ΑΕΚ δεν ήταν ο Νίκος Βενετόπουλος, λόγω τιμωρίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 15-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 7-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος Ι. 3, Πουλιάσης, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 3, Σοφός 1, Μπαγιούμη, Ουκρόπινα, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΑΕΚ (Φίλιππος Καταμπέτσος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Σιαμάς Γ., Αράγια, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Ταγρέ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X