Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (29/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (29/10)

Φουλ δράση σήμερα στο Νησί και το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στα προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 15:00

Η Γουέστ Χαμ δεν τα κατάφερε στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό (2-1). Μετρά τρία σερί χωρίς νίκη εντός και εκτός συνόρων. Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα έχει η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Έβερτον και δύο διαδοχικές στο Λονδίνο.Ένα πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον Τσουφάλ (δ. μπακ, 9/0) και γι’ αυτό έχασε και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συμπλήρωσε κάρτες ο Έντερσον (αρ. μπακ, 9/0). Από την άλλη η Έβερτον δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ χάνοντας με 2-0. Τιμωρημένος ο Γιανγκ (αρ. μπακ, 9/0)
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Γουέστ Χαμ δεν είναι στα καλύτερά της. Αλλά έχει την ποιότητα να πάρει το τρίποντο. Πάμε με τον 1 DNB που τον βρίσκουμε σε καλές τιμές.

Άστον Βίλα – Λούτον 16:00

Δια περιπάτου η Βίλα στο θεωρητικά δύσκολο στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ, ευρύ 4-1 και μαζί το δεύτερο τρίποντο της στους ομίλους του Κόνφερενς. Στο πρωτάθλημα έγραψε ιστορία, εμφατικό 4-1 με τη Γουέστ Χαμ, από το 1983 είχε να τρέξει σερί με 11 διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της. Δεν προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Πόντος που πανηγυρίστηκε σαν νίκη στο 2-2 με τη Νότιγχαμ. Καθόλου βολικό 90λεπτο στο οποίο αναγκάστηκε να βρεθεί σε θέση άμυνας. Φρέσκια απώλεια ο δεξιός μπακ Μπερκ (8/0). Χάνουν κι αυτό με ζημιά ο βασικός στόπερ Άντερσεν (6/1) και ο αμυντικός μέσος Λοκόνγκα (2/0).
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Βίλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχει ένα σερί έντεκα εντός έδρας νικών για την Premier League και αντιμετωπίζει μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Μπράιτον – Φούλαμ 16:00

Πανηγύρισε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη επί του Άγιαξ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Εστουπινιάν (αρ. μπακ, 6/1), αλλά δεν είναι ακόμη στο 100%. Μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει ο Λάμπτεϊ (δ. μπακ, 4/0), ενώ οι Ενσίσο (επ. χαφ, 2/0), Μαρτς (εξτρέμ, 7/3) και Γουέλμπεκ (φορ, 8/1) παραμένουν εκτός. Από την άλλη, η Φούλαμ έχασε δικαίως από την Τότεναμ (0-2). Το πάλεψε στο μέτρο του δυνατού η Φούλαμ, αλλά έμεινε με άδεια χέρια. Χάνει 2ο σερί ματς ο βασικός στόπερ Ντιόπ (8/0).
Προγνωστικό στοιχήματος: ογικό να προσφέρεται σε τιμές φαβορί η Μπράιτον. Αλλά λόγω ευρωπαϊκής κόπωσης θα προτιμήσουμε τα τέρματα. Πάμε με g/g και over 2,5 για αρχή.

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 16:00

Αν μη τι άλλο, η Λίβερπουλ μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα. Έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μονάχα μια ήττα σε εννιά αγωνιστικές με 20-9 γκολ, ενώ παράλληλα μέτρησε και δύο νίκες στη φάση των ομίλων του Europa League προτού νικήσει με 5-1 την Τουλούζ την Πέμπτη (26/10) για το UEL. Έως και τρεις μήνες κινδυνεύει να μείνει έξω ο Ρόμπερτσον (αρ. μπακ, 8/1) μετά την επέμβαση που έκανε. Ο Τζόουνς (χαφ, 5/0) εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο μεταξύ, έχει μαζέψει δέκα βαθμούς, βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού και εμφανίζεται αρκετά ισορροπημένη ως ομάδα με δέκα γκολ υπέρ και 12 κατά. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Αγγλίας δεν έχει νίκη, αλλά σ’ αυτό το διάστημα έφερε τέσσερις ισοπαλίες κι έχασε μονάχα μια φορά. Αβονίγι (φορ, 7/3), Χάντσον-Οντόι (επ. χαφ, 9/0) και Οριγκί (φορ, 4/0) παραμένουν εκτός.
Προγνωστικό στοιχήματος: Στο Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ τα στατιστικά και οι αριθμοί σκιαγραφούν μια εικόνα… μονόπλευρη με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στη νίκη

Μάντσεστερ Γιουν. – Μάντσεστερ Σίτι 17:30

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Στα ντέρμπι του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι (78-53-59).Στα τελευταία πέντε η Γιουνάιτεντ έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες. Έσπασαν καρδιές αλλά έκανε την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με το 1-0 επί της Κοπεγχάγης.  Στο πρωτάθλημα ντουμπλάρισε νίκες για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο του 2022, δύσκολο ξανά το 2-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο ευρωπαϊκό ήταν τιμωρημένος ο Κασεμίρο (8/1), όμως κουβαλάει και ενοχλήσεις οπότε η συμμετοχή του είναι οριακή. Προπονήθηκε και αναμένεται να γυρίσει ο Μπισάκα (5/0). Με δυο γκολ του Χάαλαντ έφυγε από την Ελβετία με το 3-1 επί της Γιούνγκ Μπόις και τελειώνει από νωρίς με την υπόθεση πρόκριση. Στο εγχώριο μέτωπο, έστησε νέο ρεκόρ με την 21η διαδοχική νίκη της στο Έτιχαντ, το 2-1 με την Μπράιτον. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ακάντζι (7/0). Μακροχρόνια εκτός ο ηγέτης Ντε Μπράουνε (1/0).

Προγνωστικό στοιχήματος: Η λογική και η παράδοση των τελευταίων ματς δείχνει 2. Πληρώνει καλά και θα το πικάρουμε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X