Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Άρη (17:15, LIVE ενημέρωση, enwsi.gr)

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Άρη (17:15, LIVE ενημέρωση, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ Betsson, στο «Νικ Γκάλης» Χολ

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (17:15 ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Οι δύο ομάδες έρχονται από νικηφόρα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στην Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν.

Η Ένωση, μετά την μεγάλη νίκη και ανατροπή απέναντι στην Σάσαρι στην Ιταλία, έχει δεύτερο σερί ταξίδι για εκτός έδρας παιχνίδι, κάτι που μπορεί να μετρήσει στην κούραση της ομάδας. Εκτός αυτού όμως έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα. Ο Καμπενγκέλε είναι εδώ και καιρό εκτός, λόγω την θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Κουζμίνσκας αποχώρησε από τον αγώνα με την Σάσαρι στο 26ο λεπτό. Δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και έχει αρχίσει θεραπείες.

Ο Λάνγκστον Χολ, δεν αγωνίστηκε στην Ιταλία αφού είχε κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση. Από τον Άρη θα λείπει ο Μπλούμπεργκς, που θα έχει στο πλευρό του, ένα κατάμεστο γήπεδο, αλλά και την καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα, θα είναι ο διεθνής, Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και μαζί του, θα είναι οι Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου) και Κώστας Ζακεστίδης (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X