ΑΕΚ: Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο των τραυματιών - Εκτός ξανά οι Αραούχο, Λιβάι, Γκάτσι, Πισάρο και Χατζισαφί

ΑΕΚ: Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο των τραυματιών - Εκτός ξανά οι Αραούχο, Λιβάι, Γκάτσι, Πισάρο και Χατζισαφί
Photo Credits: INTIME

Δεν προέκυψε κάποιο ευχάριστο νέο στην ΑΕΚ από την προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ. Εκτός ξανά οι Αραούχο, Λιβάι, Γκάτσι, Πισάρο και Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σαββατιάτικη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν έβγαλε κάποια καλή είδηση για την Ένωση ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (30/10) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα νεότερα για τους τραυματίες. Ο Σέρχιο Αραούχο που δεν ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στη Μασσαλία για το ματς με τη Μαρσέιγ, συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα.

Ενώ όσον αφορά τους Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο. Επί της ουσίας μιλάμε για μία γνωστή κατάσταση. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τους παίκτες να συνεχίζουν χθες τα προγράμματα τους.

Σημειώστε δε και το πρόβλημα με τον Χατζισαφί, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και έτσι είναι αμφίβολος, αν όχι σίγουρος απών, για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για τον Ιρανό αριστερό μπακ της ΑΕΚ πιστοποιήθηκε το πρωί ο μυϊκός τραυματισμός και ξεκίνησε αποθεραπεία. Έτσι αυτό σημαίνει ότι τη Δευτέρα είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, πράγμα που φαίνεται να ισχύει και για τους υπόλοιπους τέσσερις.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X