H Original 21 για όσα έζησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Μασσαλία: «Τα όσα βιώσαμε θα τα κουβαλάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας» (ΦΩΤΟ)

H Original 21 για όσα έζησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Μασσαλία: «Τα όσα βιώσαμε θα τα κουβαλάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της Original 21 για το εκπληκτικό ταξίδι των οπαδών της ΑΕΚ στη Μασσαλία. «Τα όσα βιώσαμε θα τα κουβαλάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση για το εκπληκτικό ταξίδι των οπαδών της ΑΕΚ στη Μασσαλία για το ματς με τη Μαρσέιγ έκανε πριν από λίγο η Original 21.

Η ORIGINAL 21 έγραψε σχετικά με το εκπληκτικό ταξίδι και την υπέροχη φιλοξενία των οπαδών της Μαρσέιγ στην ΑΕΚ και τον λαό της που ταξίδεψαν στη Μασσαλία.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε όλοι πως τα παιχνίδια αυτά θα ήταν το αποκορύφωμα μιας ιστορίας δεκαετιών. Μιας σχέσης που εξελίχθηκε σε φιλία και αδερφοσύνη κυριολεκτικά. Που στηρίχθηκε πέρα από τα στενά γηπεδικά/οπαδικά πλαίσια, από την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Πλέον ΟΛΟΙ ένιωσαν, ΟΛΟΙ κατάλαβαν. Τα όσα βιώσαμε στην Μασσαλία θα τα κουβαλάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας. Οι νεότεροι θα τα μεταδώσουν και στις επόμενες γενιές και πάει λέγοντας. Πλέον σκοπός, στόχος και ιερή μας υποχρέωση να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να νιώσουν και τα αδέρφια μας τα ίδια, σε λίγες μέρες που θα τους φιλοξενήσουμε στην χώρα μας. Ολοι βοηθάμε, όλοι συμμετέχουμε, όλοι προσφέρουμε. Η ιστορία συνεχίζεται…

Frères, merci pour TOUT ! À nouveau ENSEMBLE dans quelques jours !»

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X