Ο Ρόα με τρομερό t-shirt για Μαραντόνα! (ΦΩΤΟ)

Ο Ρόα με τρομερό t-shirt για Μαραντόνα!  (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Μαραντόνα λατρεύεται σαν θεός στην Αργεντινή και ο Κάρλος Ρόα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα τιμώντας τον με ένα τρομερό t-shirt

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ακούει κανείς Αργεντινή, το μυαλό του πάει αυτόματα στον Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο, ο ένας και ένα μοναδικός Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν θεός στη χώρα του τάγκο με τον Κάρλος Ρόα, τον συνεργάτη του Αλμέιδα στην ΑΕΚ, να τιμά την μνήμη του με ένα τρομερό T-shirt.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα εμφανίστηκε στα Σπάτα με ένα τρομερό t-shirt, όπου απεικονίζεται ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα να πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Να θυμίσουμε, βέβαια, τη λατρεία, την αγάπη και τον σεβασμό του Αλμέιδα στον Μαραντόνα.

Το 1985 ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ένα παιδί που δεν κοιτούσε απλά τα άστρα, αλλά και… αλληλογραφούσε μαζί τους. Το δικό του αστέρι βρισκόταν ψηλά στον ουρανό του ποδοσφαίρου κι ήταν φυσικά ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο 12χρονος Ματίας που είχε αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο έγραφε στο είδωλό του ζητώντας του – τι άλλο; – ποδοσφαιρικές συμβουλές, ένα αυτόγραφο και μια φανέλα!

Χρόνια αργότερα, το 2005 σε ένα τηλεοπτικό σόου ο Μαραντόνα διάβασε εκείνο το γράμμα χωρίς να ξέρει φυσικά σε ποιόν ανήκε. Ξαφνικά ακούει μια φωνή από το κοινό. Ναι, ήταν ο Ματίας Αλμέιδα διάσημος πιά. Συγκινημένοι και οι δύο αγκαλιάστηκαν..

Τι έγραφε όμως στο γράμμα ο 12χρονος Ματίας;

«Αγαπητέ Ντιέγκο, σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θα ήθελα πολύ να είμαι φίλος σου. Ονομάζομαι Ματίας, είμαι 12 χρονών και παίζω στην έβδομη κατηγορία, στον σύλλογο Αλούμνι αυτής της πόλης, είμαστε πρώτοι και είμαι πρώτος σκόρερ με έξι γκολ. Είμαι μεγάλος θαυμαστής σου και νομίζω ότι παίκτες σαν εσένα γεννιούνται κάθε 100 χρόνια. Θα ήθελα να απαντήσετε σε αυτό το γράμμα και να μου δώσετε μερικές ποδοσφαιρικές συμβουλές.

Τα αγόρια που παίζουν μαζί μου θέλουν να έρθετε σε αυτή την πόλη, αν και νομίζω ότι είναι αδύνατο. Γνωρίζετε αυτή την πόλη; Θα θέλατε να την μάθετε; Θα ήθελα να έρθεις με τη μητέρα σου, τον πατέρα σου και τα αδέρφια σου στο σπίτι μου. Ίσως σου φαίνεται λίγο φανταστικό, αλλά αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο όνειρο που θα μπορούσε να εκπληρωθεί.

Ξέχασα, ξέρεις τι; Φορούσα μια φανέλα σου από τότε που έπαιζες στην Μπόκα και σου ορκίζομαι ότι όταν την έβαλα, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα και ένιωσα για μια στιγμή τον Μαραντόνα. Όταν αντέδρασα κατάλαβα ότι είμαι μικρός σαν μυρμήγκι δίπλα σου. Λοιπόν, θα συνεχίσω να σου ζητάω πράγματα, θα ήθελα να έχω ένα αυτόγραφο σε μια φανέλα σας ή ένα αυτόγραφο σε φωτογραφία σας. Εν ολίγοις, κάτι που ήταν δικό σας στο μέτρο του δυνατού. Ζητώ συγγνώμη γιατί ίσως είμαι λίγο βαρύς, πρέπει να με καταλάβεις, είμαι αγόρι και νομίζω ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

Σας παρακαλώ απαντήστε μου, μην με απογοητεύετε, νομίζω ότι είστε ο καλύτερος και πιο ταπεινός άνθρωπος στον κόσμο. Σας αποχαιρετώ με ένα αντίο και περιμένω μια απάντηση.

Ματίας»

Δείτε την φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X