Παραμένει στα ραντάρ της Μίλαν ο Παυλίδης

Παραμένει στα ραντάρ της Μίλαν ο Παυλίδης
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται ακόμα στην λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ολιβιέ Ζιρού στην Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τους Ροσονέρι, των οποίων το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό.

Η Μίλαν το καλοκαίρι που πέρασε έψαχνε διακαώς μια λύση στην επίθεση. Όταν λοιπόν η συμφωνία με τον πρωταρχικό τους στόχο, τον Μεντί Ταρεμί χάλασε, οι Ιταλοί προσέγγισαν την Άλκμααρ ώστε να κάνουν δικό τους τον Έλληνα επιθετικό με μια πρόταση γύρω στα 15εκ ευρώ. Οι Ολλανδοί αρνήθηκαν και έτσι οι ροσονέρι συμβιβάστηκαν με την Λούκα Γιόβιτς ως δανεικό.

Παρόλα αυτά η ανάγκη για επιθετικό υπάρχει ακόμα, καθώς ο Ολιβιέ Ζιρού, έχει μπεί στα 37 του χρόνια και όπως είναι λογικό ο ρόλος του θα περιοριστεί. Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση να μην ανανεώσει και να φύγει ως ελεύθερος.

Το ενδιαφέρον για τον Παυλίδη λοιπόν επανέρχεται για ακόμη μια φορά. Πλέον όμως η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλότερη, λόγω του τρομερού ξεκινήματος που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στην σεζόν ο 24χρονος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X