
Στην Κύπρο θα διεξαχθεί το Μακάμπι Χάιφα-Βιγιαρεάλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στις 9 Νοεμβρίου
Ο πόλεμος που ξέσπασε στο Ισραήλ είχε και αθλητικές παράπλευρες συνέπειες, καθώς τα εγχώρια πρωταθλήματα διακόπηκαν, αλλά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων «τρέχουν».
Η Μακάμπι Χάιφα, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό στο Europa League, δεν έπαιξε την 3η αγωνιστική στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ, για λόγους ασφαλείας, αλλά η UEFA αποφάσισε να γίνει κανονικά το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
Η Μακάμπι Χάιφα θα υποδεχτεί τη Βιγιαρεάλ κανονικά στις 9 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα, στο «AEK Arena», ενώ το παιχνίδι που αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί στις 6/12.
Οι ξένοι παίκτες της ομάδας της Χάιφα θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην Κύπρο, που θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας το επόμενο διάστημα, για να ξεκινήσουν ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα με τους Ισπανούς.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Καμαρά: «Είχα πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, είχα πει στον Αλμέιδα έρχομαι – Θα ήταν δύσκολο όμως να μείνω στην Αθήνα!»
- Σωτηρακόπουλος για Μπενίτεθ: «Λάτρης της τακτικής, πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Σοβαρή υποψηφιότητα του Ηλία Κυριακίδη για τον ΟΦΗ
- Όταν η αξία είναι δεδομένη, στο κίνητρο είναι όλα τα λεφτά



Χωρίς Μουσιάλα, αλλά με Τερ Στέγκεν η Γερμανία στα τελικά του Nations League

Super League: Η Καλλιθέα αποχαιρέτησε διαλύοντας (3-0) τη Λαμία

Λαμπερή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιόχανσον στο Φεστιβάλ των Καννών (VIDE)

Τα 10 χειρότερα λάθη στον ύπνο σύμφωνα με τους ειδικούς

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO)