AEK: Ξεκαθαρίζει σήμερα η κατάσταση με Χατζισαφί και Αραούχο

AEK: Ξεκαθαρίζει σήμερα η κατάσταση με Χατζισαφί και Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για δύο παίκτες της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει την σημερινή προπόνηση στις 18:00 ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση γύρω από τον Σέρχιο Αραούχο και τον Εχσάν Χατζισαφί.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Δευτέρα (30/10 19:30) τον ΠΑΟΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές και αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το μεγάλο ντέρμπι.

Ο Ιρανός, που αντικαταστάθηκε από τον Μοχαμάντι στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά και ακόμα δεν υπάρχει πλήρης εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος του, καθώς εκκρεμεί η ολοκλήρωση του απεικονιστικού ελέγχου.

Ο Αργεντίνος, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Μασσαλίας συνέχισε χθες με ατομικό πρόγραμμα, με την σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 να κρίνει εάν ο Ματίας Αλμείδα μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Όσον αφορά τους Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο, δεν έχει αλλάξει κάτι με τους παίκτες να συνεχίζουν χθες τα προγράμματα τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X