Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μπλούμπεργκς του Άρη

Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μπλούμπεργκς του Άρη
Photo Credits: INTIME

Μετά την Ευρωπαϊκή νίκη επί της Σλασκ Βρότσλαβ, ο Άρης στρέφει την προσοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ Bettson

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα από το πρόγραμμα της Κυριακής (29/10).

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (27/10) οι παίκτες επέστρεψαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall». Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Να σημειώσουμε ότι ο Λετονός παραμένει εκτός εδώ και δυο εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Λιετκαμπέλις για το Eurocup, στερώντας μια πολύτιμη λύση από τα χέρια του Καστρίτη, καθώς πρόκειται για «4» με πολύ καλό μακρινό σουτ.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (28/10), με μία απογευματινή προπόνηση.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X