Μπάρκλεϊ και Σακίλ για την πρεμιέρα Γιάννη-Λίλαρντ: «Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει περισσότερο»

Μπάρκλεϊ και Σακίλ για την πρεμιέρα Γιάννη-Λίλαρντ: «Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει περισσότερο»

Πώς σχολίασαν Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ την πρεμιέρα των Μπακς και το δίδυμο Γιάννη Αντετοκούνμπο-Ντέμιαν Λίλαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αλτρουισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο βοηθά στο να λειτουργήσει καλά το δίδυμο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ, όπως σχολίασαν Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς για την πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

«Η πιο μεγάλη προσαρμογή που θα πρέπει να γίνει είναι από τον Γιάννη γιατί δεν θα χρειαστεί να κουβαλά εκείνος την μπάλα συνέχεια. Τη μεγαλύτερη θυσία θα πρέπει να κάνει ο Μίντλετον, γιατί θα του περισσεύουν λιγότερα σουτ. Όμως δεν έχει τίποτα από αυτά σημασία όταν κερδίζεις. Έχουν τον λιγότερο εγωιστή και τον πιο δουλευταρά σταρ της λίγκας στο πρόσωπο του Γιάννη, έχουν τον Dame που θέλει να νικήσει και θα είναι κλειδί ο ρόλος του προπονητή. Έχει δύο σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να τους πει πώς θα πρέπει να παίζουν», τόνισε ο «Τσακ».

«Όταν παίζεις με έναν άλλο σπουδαίο παίκτη, πρέπει να τον αφήνεις να είναι ο εαυτός του. Θα είναι λάθος να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον Λίλαρντ. Ο Γιάννης είναι ο τύπος που θα δώσει την μπάλα. Ο Dame πάντα θα πάρει πολλά σουτ. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίρνει τα περισσότερα σουτ ή ποιος θα σκοράρει περισσότερο, αρκεί η ομάδα να κερδίζει», ανέφερε με τη σειρά του στο ΤΝΤ ο «Σακ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X