Μιζράχι: «Όλες οι ομάδες έδειξαν πλήρη συνεργασία»

Μιζράχι: «Όλες οι ομάδες έδειξαν πλήρη συνεργασία»
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο μετόχων της EuroLeague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβούλιο μετόχων της EuroLeague έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη και ο διοικητικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, μίλησε στο Sport5 για τα όσα διαδραματίστηκαν στην σύσκεψη τονίζοντας πως όλες οι ομάδες εξέφρασαν πλήρη συνεργασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ισραηλινό Μέσο:

«Η συνάντηση έγινε χθες στην Κωνσταντινούπολη. Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η κατάσταση στο Ισραήλ και οι επιπτώσεις της για τη συνέχιση των αγώνων μας και την τοποθεσία τους. Είναι προφανές ότι λόγω της ταραγμένης κατάστασης σήμερα, προέκυψαν αρκετά ερωτήματα που μας ζητήθηκε να απαντήσουμε».

Στο τέλος της ημέρας, ανακαλύψαμε την ενότητα και των 13 ομάδων που συμμετείχαν στη συνάντηση -και ιδιαίτερα το σκόπιμο, αποφασιστικό και πολύ καλό χέρι της διοίκησης της Euroleague, η οποία υποστήριξε σθεναρά τη συνέχιση των αγώνων και μάλιστα αποδέχτηκε πρόταση να διεξαχθούν οι εντός έδρας αγώνες μας σε αυτή τη φάση στο ιστορικό γήπεδο του Βελιγραδίου, Χάλα Πιονίρ. Σε αυτό το μέρος θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους Σέρβους που έδειξαν αληθινή φιλία απέναντί μας.

«Όλες οι ομάδες εξέφρασαν πλήρη συνεργασία. Δόθηκαν ερωτήσεις και απαντήσεις. Θα ήθελα να πω ότι τα νέα σχετικά με τη θέση των τουρκικών ομάδων απέναντί μας δεν είναι ακριβή και υποστήριξαν ακόμη και τη συνέχιση των αγώνων. δεν έγινε καθόλου ψηφοφορία για το θέμα. Η διοίκηση της Euroleague επέδειξε ηγεσία και μαζί με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος έδειξε ενότητα. Είναι σαφές για εμάς ότι ακριβώς σε αυτές τις δύσκολες μέρες, ήταν σημαντικό να επιμείνουμε να συνεχιστούν οι αγώνες παρά τις πολλές δυσκολίες και την ήττα της γηπεδούχου ομάδας σε αυτό το στάδιο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X