ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τη μετάβαση στο «Βελοντρόμ» - «Υποχρεωτική από την αστυνομία η συγκέντρωση στο meeting point»

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τη μετάβαση στο «Βελοντρόμ» - «Υποχρεωτική από την αστυνομία η συγκέντρωση στο meeting point»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση με οδηγίες για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών της στο «Βελοντρόμ» εξέδωσε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με οδηγίες για τον τρόπο μετάβασης των οπαδών της στο «Βελοντρόμ» το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) εξέδωσε η ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στη Μασσαλία ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος μετάβασης στο γήπεδο είναι μέσω της συγκέντρωσης τους στο meeting point που έχει οριστεί από τις γαλλικές Αρχές», ξεκαθαρίζει η ΑΕΚ.

«Αυτό είναι στο PARC CHANOT, δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στο εν λόγω σημείο συνάντησης και η οργανωμένη μετάβασή τους εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική. Το meeting point θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα από τις 14.00 (οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00) και σε αυτό θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος έλεγχος εισιτηρίων, ενώ πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρξει και σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία», συμπληρώνει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στη Μασσαλία ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος μετάβασης στο γήπεδο είναι μέσω της συγκέντρωσης τους στο meeting point που έχει οριστεί από τις γαλλικές Αρχές.

Αυτό είναι στο PARC CHANOT, δίπλα στο Στάδιο Βελοντρόμ. Η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στο εν λόγω σημείο συνάντησης και η οργανωμένη μετάβασή τους εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική. Το meeting point θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα από τις 14.00 (οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00) και σε αυτό θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος έλεγχος εισιτηρίων, ενώ πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρξει και σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

ΑΕΚ: Οι οδηγίες για τη μετάβαση στο «Βελοντρόμ» - «Υποχρεωτική από την αστυνομία η συγκέντρωση στο meeting point»

Στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνει, επίσης, και η παραλαβή των εισιτηρίων από όσους φίλους της ομάδας μας δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη από την Αθήνα. Κατά συνέπεια παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν εκεί εγκαίρως και όσοι έχουν ήδη τα εισιτήριά τους να κινηθούν από τις 14.00 προς το Βελοντρόμ, ώστε να μην δημιουργηθούν καθυστερήσεις στη ροή εισόδου στο γήπεδο. Όσοι φίλαθλοι μας έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γήπεδο μέσω του club της Original 21 στο Λονδίνο, θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τους εκπροσώπους του club.

Προσοχή: Για σοβαρούς λόγους ασφαλείας, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που είναι κάτοχοι εισιτηρίων δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους μετάβασης στο γήπεδο! Παράλληλα, τονίζουμε ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούμε μην δοκιμάσει κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει μετά το τέλος του αγώνα να παραμείνουν στις θέσεις τους για λόγους ασφαλείας. Θα αποχωρήσουν έπειτα από εντολή της Αστυνομίας. Παράλληλα, παρακαλούνται να είναι υπομονετικοί και να συνεργάζονται με τις Αρχές καθ’ όλο το διάστημα της παρουσίας τους στο Στάδιο.

Επίσης, όσοι σκοπεύουν να μεταφέρουν πανό στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι υποχρεωτικό να έχουν πιστοποιητικό πως αυτό είναι κατασκευασμένο από μη εύφλεκτο υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να το βάλουν στο γήπεδο. Τα πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο απαγορεύονται.

Δεν επιτρέπονται, επίσης, στο γήπεδο τα τύμπανα, κάθε είδους αιχμηρά αντικείμενα, κροτίδες, φωτοβολίδες, καθώς επίσης και οι τσάντες που είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από φύλλο Α4.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X