Το... παιδί μίλησε! - Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση για τιμωρία του Ολυμπιακού

Το... παιδί μίλησε! - Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση για τιμωρία του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει την τιμωρία των «ερυθρολεύκων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «αιώνιο ντέρμπι» της Κυριακής (22/10) διεκόπη στο 50′ μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες της Super League την Πέμπτη (26/10) το πρωί.

Ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε σε απολογία, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους” αλλά έχοντας έννομο συμφέρον στην υπόθεση θέλει να παραστεί και να εκφράσει τη δική του θέση.

Για αυτό το λόγο το τριφύλλι όπως αναμενόταν, κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει την τιμωρία των “ερυθρόλευκων”.

Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η παρέμβαση του Παναθηναϊκού, το πιθανότερο είναι πως η απάντηση θα είναι θετική και την Πέμπτη στο πειθαρχικό όργανο της Super League θα βρεθεί και το τριφύλλι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X