Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκησε τη Σζέτσιν (82-78) η Λούντβιγκσμπουργκ και πανηγύρισε την 1η της νίκη στο BCL (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νίκησε τη Σζέτσιν (82-78) η Λούντβιγκσμπουργκ και πανηγύρισε την 1η της νίκη στο BCL (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Λούντβιγκσμπουργκ αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε με τη νίκη απέναντι στην Σζέτσιν (82-78) , την πρώτη της για φέτος στο BCL

Η Λούντβιγκσμπουργκ αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε με τη νίκη απέναντι στην Σζέτσιν (82-78) , την πρώτη της για φέτος στο BCL και πλέον έχει ρεκόρ 1-1 στην κατάταξη του Δ’ Ομίλου, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ.

Μετά την ήττα από την Ένωση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε νίκη, κάτι που κατάφεραν έστω και με πολύ άγχος στο τέλος, υποχρεώνοντας παράλληλα τους αντιπάλους τους στην παρθενική τους ήττα.

Έτσι, η ΑΕΚ με νίκη αύριο (25/10) απέναντι στην Σάσαρι θα περάσει πρώτη στον όμιλο και θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για απευθείας πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Το παιχνίδι στην Γερνανία ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν δύσκολα στην Λούντβιγκσμπουργκ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με μεγάλα καλάθια του Τζέιβον Γκρέιβς κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Η Σζέτσιν με τον Μάζουρτσακ έτρεξε ένα 6-0 σερί και πήρε ένα προβάδισμα οκτώ πόντων στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, όμως στο τέταρτο ο Γκρέιβς μαζί με τον Τσάιλντς ξαναχτύπησαν και έκαναν το 79-75 στα 16″ πριν το φινάλε του αγώνα. Ο Γούντσον μείωσε στον πόντο σκοράροντας ένα τεράστιο τρίποντο στα 4″, αλλά η Λούντβιγκσμπουργκ κέρδισε το ματς στο φινάλε, με 1/2 ελεύθερες βολές του Χάμοντ.

Δεκάλεπτα: 23-27, 45-47, 59-67, 82-78

Δείτε το βίντεο:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X