Από τον Μάσα στον Μαρέσκα: Οι Ιταλοί διαιτητές ζουν ξανά τις… ομορφιές στο Καραϊσκάκη

Από τον Μάσα στον Μαρέσκα: Οι Ιταλοί διαιτητές ζουν ξανά τις… ομορφιές στο Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα των Ιταλών διαιτητών να περνούν... ωραία και να ζουν live τις... ομορφιές στο Καραϊσκάκη σε ματς του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα των Ιταλών διαιτητών να περνούν… ωραία και να ζουν live τις… ομορφιές στο Καραϊσκάκη σε ματς του Ολυμπιακού.

Η αφορμή δόθηκε απ’ όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τον Ιταλό ρέφερι, Φάμπιο Μαρέσκα να αποφασίζει τη διακοπή του ματς έπειτα από κροτίδα που έσκασε εντός αγωνιστικού χώρου, κοντά στον Χουάνκαρ που έκανε την προθέρμανση, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Και προς τι ο πρόλογος; Μα, φυσικά, για να θυμίσουμε τι πέρασε και τι έζησε πριν λίγους μήνες στο ίδιο γήπεδο ο elite διαιτητής, Νταβίντε Μάσα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Για όσους δεν θυμούνται, είναι το ματς στα τέλη Απριλίου, όπου η Ένωση επικρατεί με 3-1 του Ολυμπιακού με το φύλλο αγώνα να είναι κόλαφος.

Συγκεκριμένα, ο Μάσα είχε καταγράψει πως έληξε το παιχνίδι «λόγω πιθανής εισβολής των οπαδών», αλλά και το χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά όργανα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια!

Έπειτα από το τρίτο τέρμα της Ένωσης, έγινε ο… κακός χαμός στο φαληρικό γήπεδο, με αποκορύφωμα το “ντου” οπαδών των Πειραιωτών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να γίνει της… κολάσεως, με σοβαρά επεισόδια, αλλά και σύσσωμη τη διοίκηση του Ολυμπιακού να βρίσκεται στη γραμμή του πλαγίου άουτ, προεξάρχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τα επεισόδια ωστόσο συνεχίστηκαν και μετά το σφύριγμα της λήξης, με τον διαιτητή Μάσα μάλιστα να καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση!

Το SDNA είχε αποκαλύψει τότε ολόκληρο το περιεχόμενο του Φύλλου αγώνος:

1) Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

2) Στο 57′ διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR. Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

3) Στο 90′ ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.

4) Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6′ αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

5) Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον. Καμία άλλη παρατήρηση.

Δείτε και το σχετικό έγγραφο:

Από τον Μάσα στον Μαρέσκα: Οι Ιταλοί διαιτητές ζουν ξανά τις… ομορφιές στο Καραϊσκάκη

Και βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως τότε οι Ιταλοί είχαν ενημερώσει την ΕΠΟ πως δεν θα στείλουν ξανά διαιτητή για να διευθύνει ματς της Super League.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X