Ιντζάγκι: «Ο Λαουτάρο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Ιντζάγκι: «Ο Λαουτάρο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επαίνεσε για ακόμη μία φορά τον Λαουτάρο Μαρτίνες και εξέφρασε την άποψη πως αξίζει να είναι στην κουβέντα για την Χρυσή Μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ιδανικό για την Ίντερ αφού η ίδια έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 3-0 στο Πιεμόντε της Τορίνο και μία ημέρα αργότερα η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να ανέβει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον, η ψυχολογία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο για τους νερατζούρι, με την Ζάλτσμπουργκ να είναι το επόμενο εμπόδιο στο δρόμο τους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League(24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) και τον προπονητή της να κάνει λόγο για ένα σκληρό ματς σε έναν άκρως ισορροπημένο όμιλο.

«Έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για την ενδεκάδα επειδή παίξαμε το Σάββατο. Θα αλλάξω κάτι, επειδή το ροτέισον συνιστά μεγάλο κέρδος για όλες τις ομάδες.

Θα δούμε αν ο Φρατέζι είναι βασικός, ο Αλέξις είναι έτοιμος, όμως δεν γνωρίζω αν θα παίξει από την αρχή», δήλωσε για το ματς με τους Αυστριακούς στο «Μεάτσα», ενώ ερωτηθείς για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος σκόρερ στη φετινή Serie A με 11 γκολ (2ος με 6 γκολ ο Όσιμεν), δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει:

«Αξίζει σίγουρα τη Χρυσή Μπάλα. Για τη διαδρομή που έχει κάνει και για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Θα πρέπει να είναι στην τελετή που θα δοθεί το βραβείο εκείνη τη βραδιά.

Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει, αλλά αξίζει όλο αυτό που έχει. Θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει έτσι. Σε αυτά τα δύο χρόνια με μένα τα πηγαίνει πολύ καλά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X