Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν το πρώτο τους κύπελλο στην Αμβέρσα (VIDEO)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν το πρώτο τους κύπελλο στην Αμβέρσα (VIDEO)

Τα αδέρφια Τσιτσιπά με ανατροπή κατέκτησαν τον πρώτο ATP τίτλο τους στο European Open.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισαν τους Αριέλ Μπεάρ/Άνταμ Πάβλασεκ με 6-7(5), 6-4, 10-8 στον τελικό στην Αμβέρσα και κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο ως ομάδα.

Για τον Πέτρο ήταν ο πρώτος ATP τελικός και, μάλιστα, με την κατάκτηση του τροπαίου όχι μόνο θα μπει αύριο για πρώτη φορά στο Top 100 του κόσμου, αλλά θα φτάσει στο Νο.81 (+29)!

Ο Στέφανος, από την πλευρά του, κερδίζει τίτλο στο διπλό για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς πέρυσι είχε φύγει νικητής από το Ακαπούλκο, όπου αγωνίστηκε με παρτενέρ τον Φελιθάνο Λόπεθ. Θα ανεβεί και αυτός στο ranking και θα πλησιάσει το Top 100, καθώς θα βρεθεί στο Νο.115 (+31). O μεγάλος στόχος τώρα είναι να μπουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, μετά από μια ανταλλαγή μπρέικ στις αρχές του αγώνα (1-2, 2-2), Στέφανος και Πέτρος πίεσαν αφόρητα τους αντιπάλους τους όταν εκείνοι σέρβιραν για να μείνουν στο πρώτο σετ στο 5-4. Είχαν και τρία σετ πόιντ (15-40), όμως Μπεάρ/Πάβλασεκ έμειναν όρθιοι και το σετ πήγε σε τάι μπρέικ.

Χρειάστηκε, λοιπόν, σούπερ τάι μπρέικ, όπου το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε τρεις φορές με μίνι μπρέικ (1-0, 3-2, 7-6), αλλά δεν μπόρεσε να εδραιώσει το προβάδισμά του. «Χτύπησαν», ωστόσο, ξανά στο 8-8 με το λάθος του Μπεάρ και στη συνέχεια έκλεισαν τον αγώνα στο σερβίς τους, μετά από συνολική προσπάθειας διάρκειας 95 λεπτών. Όπως και χθες, ο τελευταίος πόντος ήρθε από τον Πέτρο στο φιλέ!

Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα για τα δύο αδέρφια…

 

 

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X