Αντίπαλοι ΑΕΚ: Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Άγιαξ - Έχασε με 4-3 στην Ουτρέχτη του Μπάρκα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Άγιαξ - Έχασε με 4-3 στην Ουτρέχτη του Μπάρκα!
Photo Credits: INTIME

Κατρακυλά ο Άγιαξ, ο οποίος έχασε με 4-3 από την Ουτρέχτη και είναι, πλέον, στην 17η θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον δεν είναι μία κακόγουστη φάρσα, ο μεγάλος Άγιαξ είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νέα του ήττα, αυτή τη φορά με 4-3 εκτός έδρας από την Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα!

Ο Άγιαξ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο δεχόμενος γκολ σε καίριο σημείο και δη στο 44′ από τον Φλαμίνγκο με το ματς στο β’ μέρος να γίνεται ροντέο.

Στο 48′ η Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με τον φαν ντεν Χορν για να ακολουθήσει… καταιγίδα. Στο 52′ ο Χλίνσον που μέσα στην εβδομάδα γράφτηκε για την ΑΕΚ, μείωσε για να έρθει στο 55′ ο ίδιος παίκτης να κάνει το 2-2. Στο 65′ ο Μπέργκβαϊν με πέναλτι έκανε το 3-2 υπέρ του «Αίαντα».

Στο 71′ ο Τόορνστρα και έκανε το 3-3. Η εξέδρα έβραζε και ένα ποτήρι έφερε τη διακοπή με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και κάποια λεπτά στα αποδυτήρια.

Και με το που οι δύο ομάδες βγήκαν στο χορτάρι, ο Φράουλο έκανε το 4-3 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Άγιαξ με 5 βαθμούς σε 7 ματς είναι στην 17η θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής του Αγιαξ, Μόρις Στάϊν, χρησιμοποίησε τους Χόρτερ (74΄ λ.τρ. Ραμάτζ), Σόσα (90+5΄ Ακπομ), Χάτο, Σουτάλο, Γκααεϊ, Ταχίροβιτς (90+5΄ Φαν Ντε Μπούμεν), Χλίνσον, Τέϊλορ, Φορμπς (59΄ Μπεργκχάους), Μπρόμπεϊ, Μπεργκβάϊν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X