Παυλίδης: «Δύσκολο να σπάσω το ρεκόρ του Κρόιφ, χαρούμενος που είμαι πίσω του»

Παυλίδης: «Δύσκολο να σπάσω το ρεκόρ του Κρόιφ, χαρούμενος που είμαι πίσω του»
Photo Credits: INTIME

Ο Παυλίδης μίλησε μετά την μεγάλη εμφάνιση και το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Ουτρέχτη τονίζοντας πως νιώθει τιμή μόνο και μόνο που είναι πίσω από τον Κρόιφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε μετά την μεγάλη εμφάνιση και το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Ουτρέχτη τονίζοντας πως νιώθει τιμή μόνο και μόνο που είναι πίσω από τον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης της Άλκμααρ με την Χέφενφεϊν, αφού σκόραρε και τα τρία γκολ της ομάδας του στη νίκη της με 3-0. Μετά από μία τέτοια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει το κέντρο της προσοχής στην μικτή ζώνη παραχωρώντας δηλώσεις για το χθεσινό του επίτευεγμα, αλλά και το ρεκόρ του Κρόιφ που έχει μπροστά του.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως είναι ωραίο να σπάει κανείς ένα ρεκόρ, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ, γιατί αυτός σκόραρε σε 40 συνεχόμενα παιχνίδια ενώ ο ίδιος είναι ακόμα στα εννιά. Τον κάνει όμως χαρούμενο μόνο και μόνο το γεγονός πως είναι δεύτερος στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε σχετικά μ’ αυτό στο ESPN:

«Όλοι ξέρουν τον Γιόχαν Κρόιφ. Είναι ένας θρύλος. Είναι πάντα ωραίο να σπας ένα ρεκόρ. Αλλά εδώ δεν είναι αυτό το θέμα, αφού ο Κρόιφ έχει σκοράρει 40 γκολ στα πρώτα του 40 παιχνίδια. Είναι δύσκολο να σπάσεις τέτοια ρεκόρ. Βέβαια, είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι πίσω από έναν τέτοιο θρύλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X