Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στην ελληνική τηλεόραση μετά τον «Σασμό» και θα σπάσει… ταμεία!

Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στην ελληνική τηλεόραση μετά τον «Σασμό» και θα σπάσει… ταμεία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ελληνική τηλεόραση να διανύει μόλις τον δεύτερο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο, οι πρώτες προετοιμασίες, ειδικά στον τομέα της μυθοπλασίας, έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha, μετά τον «Επίλογο» στον «Σασμό», είναι κοντά στο να προχωρήσει στη μεταφορά στη μικρή οθόνη ενός ακόμη βιβλίου του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη.

Αυτό θα είναι το τρίτο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, μετά τον «Σασμό» του Alpha, που διανύει την τρίτη και τελευταία σεζόν αλλά και το επιτυχημένο «Ναυάγιο» του Mega, που πρωταγωνιστεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Το επόμενο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη που θα οπτικοποιηθεί είναι «Η Εξομολόγηση», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μίνωας», τον Απρίλιο του 2015. Η ιστορία ξεκινά στην Πόλη στα τέλη της δεκαετίας του ’20. Η Ελένη, ως παιδί, ζει μια ευτυχισμένη και φαινομενικά άνετη ζωή στην Κωνσταντινούπολη του 1928.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X