Αλεξάντερ-Άρνολντ: Απέφυγε κολώνα ηλεκτρικής ενέργειας που ξεριζώθηκε από καταιγίδα!

Αλεξάντερ-Άρνολντ: Απέφυγε κολώνα ηλεκτρικής ενέργειας που ξεριζώθηκε από καταιγίδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ οδηγούσε σε βρεγμένο αγροτικό δρόμο κοντά στο Knutsford

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ οδηγούσε σε βρεγμένο αγροτικό δρόμο κοντά στο Knutsford, στο Cheshire, όταν χρειάστηκε να βγει από την πορεία του για να αποφύγει τη μονάδα ισχύος υψηλής τάσης (μια κολώνα ηλεκτρικής ενέργειας μήκους 12 μέτρων) που ξεριζώθηκε από την καταιγίδα Babet και συγκρούστηκε με μια BMW X5, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του άλλου οχήματος γλίτωσαν από το συμβάν σώοι και αβλαβείς.

Ο πυλώνας βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και φυσικά μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά αν έπεφτε στο όχημα του ποδοσφαιριστή. Ο Άγγλος διεθνής φέρεται να τρόμαξε, με αυτόπτη μάρτυρα να εξηγεί ότι ήταν έκπληξη που κανείς δεν σκοτώθηκε στο τρομακτικό ατύχημα στην ύπαιθρο… Ο Άρνολντ βγήκε από το Range Rover του αφού χτύπησε στο πλάι της BMW και κοίταξε τον άλλο οδηγό, στην άκρη του δρόμου, για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που περνούσε από τον τεράστιο πυλώνα διακόπηκε. Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε αργότερα ανέφερε πως: «Στις 10.34 π.μ. σήμερα το πρωί κληθήκαμε σε αναφορές για τροχαία σύγκρουση στην οποία εμπλέκονταν ένα μαύρο Range Rover και μια BMW. Ένα στύλος ηλεκτρικού ρεύματος είχε πέσει στο δρόμο, προκαλώντας το ατύχημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε και όλα είχαν καθαριστεί μέχρι τη 1.05 μ.μ. Καλέσαμε την ενεργειακή εταιρεία και κλείσαμε το ρεύμα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X