Original Νέου Κόσμου: «Τι έχει να πει τώρα ο Κούγιας, ο αρχηγός της Θύρας 13;»

Original Νέου Κόσμου: «Τι έχει να πει τώρα ο Κούγιας, ο αρχηγός της Θύρας 13;»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν συνομιλίες από την δικογραφία της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή. Η Original Νέου Κόσμου ανάρτησε αποσπάσματα από τις συνομιλίες στις οποίες μιλούν δύο από τους κατηγορούμενους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Κούγιας ο αρχηγός της θύρας 13 τι έχει να μας πει τώρα ; Τι πανό θα ετοιμάσει τώρα ;
Συνομιλίες από τη δικογραφία της δολοφονίας του Μιχάλη μας
«Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ…Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά. Να πει, να πει, να πιεστούνε οι δυτικοί και όλοι αυτοί εκεί που ήταν ποιοι ήτανε, κατάλαβες να πάει ο δράσεις να παραδοθεί και να, να καθαρίσει και τους εκατό.
Κατηγορούμενος : Ναι κατάλαβα τι λες κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.»
Ξέρουνε ποιος το έχει κάνει, ποιος είναι ο δράστης, να το πάρει πάνω του, να πάει να παραδοθεί, να πειστούν οι Δυτικοί, ένας Κροάτης και ένας ζελας με μαχαιρια, ο Θ… και αυτοί ξέρουν…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X