Σάλος με τον CEO μεγάλης αεροπορικής - Εργαζόμενος του έκανε μασάζ την ώρα που βρισκόταν σε μίτινγκ

Σάλος με τον CEO μεγάλης αεροπορικής - Εργαζόμενος του έκανε μασάζ την ώρα που βρισκόταν σε μίτινγκ

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε στο Bloomberg λέγοντας ότι είχε μια πτήση 18 ωρών και πονούσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο συνιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας της Μαλαισίας δημοσίευσε τη φωτογραφία στο LinkedIn την περασμένη εβδομάδα, επαινώντας την κουλτούρα της εταιρείας του, ωστόσο δέχτηκε έντονη κριτική για την ενθάρρυνση αυτού που αρκετοί στα social χαρακτήρισαν ως “ακατάλληλο εργασιακό περιβάλλον”.

Στην ανάρτησή του, είπε ότι είχε “μια αγχωτική εβδομάδα”, οπότε ένας εργαζόμενος πρότεινε να του κάνει μασάζ, ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα και μετά τα αρνητικά σχόλια έσπευσε να τη διαγράψει.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε στο Bloomberg λέγοντας ότι είχε μια πτήση 18 ωρών και πονούσε, οπότε δέχτηκε την πρόταση του μασάζ. “Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν”, σημείωσε.

Ο Fernandes είναι περισσότερο γνωστός για την επανεκκίνηση της AirAsia, του πρώτου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους, ενώ πλέον υπηρετεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής Capital A.

Ο Όμιλος AirAsia μετονομάστηκε σε Capital A πέρυσι, σε μια προσπάθεια να δείξει πώς γινόταν “κάτι περισσότερο από μια απλή αεροπορική εταιρεία”, σύμφωνα με την ανακοίνωση εκείνης της εποχής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X