«Δεν μιλάει με Παπασταθόπουλο, για την ώρα, η Μπάγερν»

«Δεν μιλάει με Παπασταθόπουλο, για την ώρα, η Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να μην κινείται, για την ώρα, για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος παρουσιάζεται ως... φουλ ψημένος για τη μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες με την Μπάγερν Μονάχου, λόγω της λειψανδρίας της τελευταίας στην άμυνα μετά τους τραυματισμούς των Ντε Λιχτ και Ουπαμεκανό, ωστόσο για την ώρα φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Η σελίδα Bayern & Germany, που ασχολείται με θέματα των Βαυαρών, αναφέρει πως «η Μπάγερν δεν μιλά με τον ελεύθερο Σωκράτη Παπασταθόπουλο για την ώρα. Είναι χαρούμενοι με τους παίκτες που έχουν. Σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη, ο Σωκράτης θα ήταν σούπερ θετικός για τη μεταγραφή».

Υπενθυμίζεται πως ο πολύπειρος στόπερ φέρεται να απέρριψε την Μπέτις προκειμένου να είναι διαθέσιμος για της πρωταθλήτρια Γερμανίας, προπονητής της οποίας είναι ο Τόμας Τούχελ – υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί ο Έλληνας αμυντικός στην Ντόρτμουντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X