Μίλαν: Σοβαρό πρόβλημα στα γκολπόστ, πάει με τον 40χρονο Μιράντε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους

Μίλαν: Σοβαρό πρόβλημα στα γκολπόστ, πάει με τον 40χρονο Μιράντε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Με τερματοφύλακα τον 40χρονο Μιράντε η Μίλαν με τη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 40χρονος Αντόνιο Μιράντε θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της Μίλαν, στο κυριακάτικο (22/10) ντέρμπι της Serie A με τη Γιουβέντους.

Ο Στέφανο Πιόλι είδε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Μάρκο Σπορτιέλο, να τίθεται νοκ-άουτ από την αναμέτρηση αυτή, καθώς υπέστη τράβηγμα στη δεξιά γάμπα και θα μείνει περίπου δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων.

Ο βασικός γκολκίπερ των «ροσονέρι», Μάικ Μενιάν, είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Τζένοα, στις καθυστερήσεις, οπότε μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο βετεράνος Μιράντε, ο οποίος βρίσκεται δύο χρόνια στη Μίλαν, αλλά έχει αγωνιστεί συμβολικά μόλις ένα λεπτό, στον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν με τη Βερόνα.

Συνολικά, ο 40χρονος γκολκίπερ έχει να παίξει βασικός περίπου 2,5 χρόνια, με την τελευταία εμφάνισή του να χρονολογείται στον ημιτελικό του Europa League της περιόδου 2020-21, μεταξύ της Ρόμα (στην οποία αγωνιζόταν τότε) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X