Euroleague: Μακάμπι και Χάποελ εξετάζουν Αθήνα, Λευκωσία ή Βελιγράδι για τα εντός στην Ευρώπη!

Euroleague: Μακάμπι και Χάποελ εξετάζουν Αθήνα, Λευκωσία ή Βελιγράδι για τα εντός στην Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σοβαρό είναι, πλέον, το ενδεχόμενο οι ομάδες του Ισραήλ, που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, να δίνουν κανονικά τους εντός έδρας αγώνες τους, αλλά σε άλλες πόλεις! Λόγω των πολεμικών συγκρούσεων στην περιοχή και με την κατάσταση να μη δείχνει να εξομαλύνεται (κάθε άλλο), αναζητείται λύση, αφού Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και Χάποελ Χολόν έχουν δώσει από ένα παιχνίδι, μόλις, αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “israel hayom”, λοιπόν, που αναπαράγεται από πολλά ισραηλινά ΜΜΕ, οι ομάδες του Ισραήλ εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακομίσουν είτε στην Αθήνα, είτε στη Λευκωσία είτε στο Βελιγράδι. Η ομοσπονδία της χώρας, μάλιστα, σκοπεύει να δημιουργήσει μία «φούσκα» στην Κύπρο -όπου προπονείται η Μακάμπι Τελ Αβίβ- που θα αποτελεί τη βάση των ομάδων, που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το θέμα, βέβαια, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι ότι προκύπτουν σοβαρά θέματα ασφαλείας τόσο για τις ομάδες όσο και για τις πόλεις, που θα κληθούν να τις φιλοξενήσουν. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι χθες το γήπεδο της Βαλένθια στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα ήταν σχεδόν άδειο, αφού ο κόσμος φοβήθηκε να δώσει το «παρών».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X