Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του μπορεί να αποφέρει στην Αλ Χιλάλ εκατομμύρια από τη FIFA

Νεϊμάρ: Ο τραυματισμός του μπορεί να αποφέρει στην Αλ Χιλάλ εκατομμύρια από τη FIFA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ με τη διάγνωση να αναφέρει πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Το ιατρικό τμήμα της Εθνικής Βραζιλίας, υπό την επίβλεψη του γιατρού Ροντρίγκο Λάσμαρ και της Αλ Χιλάλ, είναι σε μόνιμη επαφή και ευθυγραμμισμένο στην αποθεραπεία του αθλητή.

Εντός του πεδίου εφαρμογής της FIFA υπάρχει το Πρόγραμμα Προστασίας Ομίλων της FIFA , μέσω του οποίου η οντότητα αποζημιώνει τους συλλόγους όταν ένας παίκτης τους τραυματιστεί με την εθνική ομάδα σε διοργανώσεις της FIFA και δεν μπορεί να αγωνιστεί στον σύλλογό του για περισσότερες από 28 συνεχόμενες ημέρες μετά τον τραυματισμό.

«Η FIFA καλύπτει το πολύ ένα έτος τραυματισμού και το ποσό της αποζημίωσης περιορίζεται στα 7.500.000 ευρώ, με το μέγιστο ποσό που καταβάλλεται ανά ημέρα στην οποία ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει είναι 20.548 ευρώ», λέει ειδικός σε Αθλητικό Δίκαιο. «Το συνολικό ποσό που μοιράζει ετησίως το πρόγραμμα της FIFA στους συλλόγους σε περίπτωση τραυματισμών είναι 80 εκατομμύρια ευρώ, επομένως κάθε αξίωση από την Αλ-Χιλάλ πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτές τις παραμέτρους», καταλήγει.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα από έναν σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους στον δεξιό αστράγαλο, που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες, αλλά αυτός είναι ο πρώτος τραυματισμός του Νεϊμάρ στο γόνατο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X