ΑΕΚ: Η γιορτή του Futsal Γυναικών - Όλες νικήτριες έστειλαν το μήνυμα κατά της βίας των γυναικών

ΑΕΚ: Η γιορτή του Futsal Γυναικών - Όλες νικήτριες έστειλαν το μήνυμα κατά της βίας των γυναικών
Photo Credits: INTIME

Το Super Cup του Futsal Γυναικών φέτος είχε ένα σημαντικό σκοπό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για τη νέα σεζόν έβγαλε η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αγωνίστηκε στο Super Cup «Βασιλική Αυγουστίνου» που διοργάνωσε η ΠΕΠΠΣ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία διοργάνωσε ένα τουρνουά στη μνήμη της ακτιβίστριας-δικηγόρου, που μαχόταν κατά της βίας των γυναικών και η νταμπλούχος έδωσε το «παρών», σημειώνοντας μία νίκη και μία ήττα.

Φυσικά, το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού αυτού τουρνουά περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι αθλήτριες όλων των ομάδων έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών. Μάλιστα, η ΠΕΠΠΣ μετά το τέλος του τουρνουά μοίρασε τα ίδια μετάλλια και τρόπαια σε όλες τις ομάδες, με το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό του Δαΐς να χειροκροτά όλες τις ομάδες.

Στο αγωνιστικό επίπεδο, οι αναμετρήσεις ήταν 20λεπτες και όχι 40λεπτες, με την ΑΕΚ αρχικά να επικρατεί με 4-0 του Παναθηναϊκού, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ηττήθηκε με 3-1 στην παράταση από τον Ατρόμητο, αν και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ο Χρήστος Χριστόπουλος έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα, ενώ ήδη η «Ένωση» προετοιμάζεται για τα επίσημα παιχνίδια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0

ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-3

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X