Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τα πλάνα της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια της αποστολής ενόψει ΠΑΟ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τα πλάνα της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια της αποστολής ενόψει ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Μετά από τη Βαλένθια, η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ποιες οι πρώτες κινήσεις της Αστυνομίας για την ασφάλεια της αποστολής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από το διάλειμμα της προηγούμενης εβδομάδας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιστρέφει στην καθημερινότητα της EuroLeague για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν. Με όλα τα μέλη της αποστολής να έχουν αποχωρήσει από το Ισραήλ και να έχουν μετακομίσει πλέον στην Κύπρο, η “ομάδα του λαού” κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει εντός αγωνιστικού πλαισίου και να παρουσιαστεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Το παιχνίδι με τη Βαλένθια είναι το πρώτο στο οποίο θα εμφανιστεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από τη γενίκευση της έντασης στη Λωρίδα της Γάζας, με εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό να έπεται (20/10, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Κι όπως στην Ισπανία έχουν πάρει πιο αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια της ισραηλινής αποστολής, η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη μεριμνήσει για το ευρύτερο πλαίσιο στο διάστημα της παραμονής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σε πρώτη φάση δεν έχει προκύψει το πλήρες σχέδιο ασφαλείας αφού η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει ενημερώσει ακόμη για την ώρα άφιξης και το μέρος διαμονής. Τούτο θα γίνει τις προσεχείς ώρες.

Από την πλευρά της, η Ελληνική Αστυνομία βέβαια έχει διαμορφώσει ένα ευρύτερο πλαίσιο ασφαλείας μέσα στο οποίο θα κινηθεί για να διασφαλίσει πως δεν θα προκύψει το παραμικρό πρόβλημα με τους φιλοξενούμενους.

Αυτό που καταγράφεται ως δεδομένο είναι πως η Ελληνική Αστυνομία θα παρέχει ακόμη πιο αυξημένα μέτρα ασφαλείας εν συγκρίσει με την παραμονή άλλων αποστολών ομάδων του εξωτερικού στη χώρα. Για παράδειγμα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις που ομάδες του εξωτερικού φτάνουν στην Αθήνα για αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Ελληνική Αστυνομία παρέχει στατική δύναμη και ασφάλεια στο ξενοδοχείο της αποστολής, αλλά και διμοιρία των ΜΑΤ, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Εν προκειμένω, τα μέτρα ασφαλείας θα πάνε -δεδομένα- ένα βήμα πιο πέρα αφού υπάρχει πρόβλεψη για την ταυτόχρονη παρουσία της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Δύναμη) στους χώρους που θα διαμένει και θα μετακινείται η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά από το πέρας του αγώνα με τη Βαλένθια στη Fonteta, όλα όσα αφορούν την παραμονή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Αθήνα θα διευθετηθούν. Το σίγουρο; Η Ελληνική Αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός για να διασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και η αποστολή της ισραηλινής ομάδας δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παραμικρό πρόβλημα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X