Παπαδόπουλος: «Η εικόνα μας βελτιώθηκε»

Παπαδόπουλος: «Η εικόνα μας βελτιώθηκε»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Παπαδόπουλος για το ματς της Εθνικής Ελπίδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εθνική ελπίδων ηττήθηκε 2-0 από την Πορτογαλία στο Γκιμαράες στον 4ο αγώνα της για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας στο β’ ημίχρονο και τόνισε ότι υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με όσα είδε τόσο στο παιχνίδι με τους Λουζιτανούς, όσο και σε αυτό με τους Κροάτες πριν λίγες μέρες στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο, έχοντας ως προτεραιότητα να διαφυλάξουμε τα νώτα μας. Στο δεύτερο μέρος όμως, με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμό, η εικόνα μας βελτιώθηκε, παίξαμε πολύ καλύτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φέρουμε το παιχνίδι στο 1-1», είπε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Δεν τα καταφέραμε και τελικά ήρθε το πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε 2-0. Συνολικά στα δύο παιχνίδια με Κροατία και Πορτογαλία υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, τηρήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ιδιαίτερα ποιοτικούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στους επόμενους αγώνες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στον όμιλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X